Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare: „Tata a fost Ivan inimă de aur”

Publicat pe

Fiica lui Ivan Patzaichin a ținut un discurs sfâșietor la înmormântarea canoistului. Deși emoțiile au copleșit-o, Ivona Beatrice a reușit să spună câteva cuvinte în memoria marelui campion. A spus că atât pentru ea, cât și pentru alți oameni, el a fost „Ivan inimă de aur'. Asta pentru că el își dorea să facă fericit pe toată lumea, punându-se de multe ori pe el pe locul lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Astăzi, pe data de 7 septembrie 2021, are loc înmormântarea lui Ivan Patzaichin. La cimitirul Bellu din Capitală și-au făcut apariția, rând pe rând, toți cei care l-au iubit și apreciat pe regretatul canoist. Fiica lui, Ivona Beatrice, a ținut un discursc sfâșietor în memoria lui, în semn al dragostei și respectului pe care i-l poartă.

Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare: „Tata a fost Ivan inimă de aur'Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântare: „Tata a fost Ivan inimă de aur'

Cu puțin timp înainte ca Ivan Patzaichin să fie condus pe ultimul drum, fiica lui i-a emoționat pe cei prezenți până la lacrimi printr-un discurs de suflet. Ivona Beatrice a constatat în această perioadă, după ce tatăl ei s-a stins, că a fost iubit de toți oamenii de pe pământ și că pentru cei dragi el a fost, de fapt, „Ivan inimă de aur'.

Citește și: Primele imagini de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin.Cine a venit să-l conducă pe ultimul drum pe legendarul campion

Citește și: Cumnata lui Ivan Patzaichin, dezvăluiri neștiute despre marele canoist, după moartea lui:”El n-a uitat de unde a plecat”

Citește și: Cine este și cum arată Ivona Beatrice, fiica lui Ivan Patzaichin.Gestul făcut după moartea tatălui ei

Citește și: Cum a devenit Ivan Patzaichin campion olimpic în 1972, după ce a concurat cu pagaia ruptă:”Important era să nu mă răstorn”

Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs sfâșietor la înmormântarea canoistului

Fata lui Ivan Patzaichin s-a străduit să facă față emoției puternice, în ziua în care-și înmormântează tatăl. Odată cu sosirea onorurilor militare, ea și mama ei au început să plângă în hohote.

„Sper să rezist emoţiei şi să pot spune acum câteva cuvinte despre tatăl meu. În aceste zile am realizat că tata nu a fost iubit de multă lume, a fost iubit de toţi oamenii de pe pământ. Pentru mine, pentru mulţi, pentru toţi, tata a fost Ivan inimă de aur', a spus fiica Ivan Patzaichin la înmormântarea canoistului, conform cancan.ro.

„Tata a fost Ivan inimă de aur'

Ivan Patzaichin și fiica lui, Ivona Beatrice, au avut mereu o relație bine închegată. Tânăra a recunoscut că uneori îl mai „necăjea', atenționându-l că este prea bun pentru această lume. Nu de puține ori, el se punea pe locul doi, doar pentru a-i face fericiți pe ceilalți.

Fiica lui Ivan Patzaichin a mai povestit că marele campion nu suporta să-i vadă triști pe cei din jurul lui. Dădea orice doar pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Pe lângă oameni, a iubit foarte mult sportul, teatrul și animalele. Pe fiica și pe soția lui le-a adorat până în ultima clipă.

„Eu de multe ori îl mai necăjeam, îl atenţionam că e prea bun. Când mânca şi îşi ducea furculiţa la gură, cineva îl ruga să facă o poză. De fiecare dată lăsa furculiţa plin înapoi, se ridica şi zâmbea.

Acesta era tatăl meu. Nu-i plăcea să vadă pe nimeni trist. A iubit oamenii, sportul, teatrul, animalele iar pe mine şi pe mama ne-a adorat.', a continuat ea.

Ivan Patzaichin s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani

Ivan Patzaichin s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani. Marele canoist, cvadruplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984, a murit duminică, 5 septembrie, la Spitalul Elias din București, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

La înmormântarea lui au fost prezenți atât oameni simpli, cât și celebri. Printre aceștia se numără se numără George Copos, Victor Ciutacu, Marius Urzică și Leon Rotman.

Sursă foto: captură ecran & Dumitru Angelescu

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter