Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată: "A rămas...". Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Publicat pe

Nicole Cherry este însărcinată pentru prima oară și este în culmea fericirii. Artista ne-a dezvăluit că partenerul ei, Florin, nu a fost primul care a aflat despre sarcină. Ne-a spus în detaliu cum s-a pregătit pentru momentul în care Florin a aflat că va deveni tată și cum se poartă el, de când a primit marea veste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Să o luăm cu începutul… Cum a fost momentul în care ai făcut testul de
sarcină? Erai singură sau era și Florin lângă tine? El cum a reacționat?

Păi… mie nici măcar nu îmi întârziase menstruația. Eu, cumva, aveam ceva simptome dinainte, care mă duceau cu gândul la asta, mai ales că nu a fost nimic întâmplător. Așa că nici nu am așteptat să-mi întârzie menstruația. Cum am avut primele bănuieli că este posibil să fiu însărcinată, mi-am și făcut un test și, ce să vezi?, în dimineața aceea am aflat că sunt însărcinată.

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată: "A rămas...". Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIVCum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată: "A rămas...". Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată

A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!! încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!. Și l-am așteptat pe Florin acasă. Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm.

Citește și: Prin ce trece Nicole Cherry de când este însărcinată:„E ciudat…'

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:”Mi-a apărut într-un vis”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce mare dorință avea Ion Caramitru, în ultimii ani:„Să-mi salvez onorabilitatea'

Citește și: Vlad Gherman a confirmat că fosta lui parteneră, Cristina Ciobănașu, are un nou iubit:„Știam despre relația ei'

Nicole Cherry: „Mama a aflat prima de sarcină'

Așadar, mama ta a fost prima persoană care a aflat despre sarcină…

Mama, prima, iar apoi sora mea și restul familiei.

Ce relație ai cu mama ta, în prezent, în această perioadă? Ce sfaturi îți dă, are tendința să fie prea protectoare cu tine?

O relație foarte bună, ca întotdeauna. Mama este sensibilă, protectoare, dar nu agasantă. Îmi zice mereu să am grijă de mine, să mănânc, să nu mă stresez, să beau apă, să mă odihnesc, să nu mă enervez. (râde) Dar în limite
normale; mă sună, îmi scrie. Cum face orice mamă, în orice circumstanță.

Nicole Cherry: „Abia așteptăm amândoi să ne vedem fetița'

Dar Florin? Cum îl simți ca viitor tătic? Pragmatic sau mai emoționat
decât tine?

Este câte puțin din fiecare, și pragmatic, dar și emoționat. Abia așteptăm amândoi să ne vedem fetița. Dar știți cum sunt relațiile tată-fiică, se creează o legătură aparte.

El cum se comportă cu tine? E genul care-ți spune să nu mai fii atât de
activă?

Este un bărbat atent, ăsta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. Și da, îmi spune să am grijă de mine, dar înțelege, în același timp, că nu pot schimba total activitățile din viața mea. Toate au un curs normal.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter