Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool: "Nu mă mai încânta nici succesul"

Publicat pe

Ioana Ignat a devenit faimoasă peste noapte după ce a câștigat Vocea României, însă puțini știu că artista s-a luptat cu dependența de alcool, din cauza căruia a fost la un pas de a pierde tot. Artista a dezvăluit în premieră cum a căzut pradă acestui viciu teribil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ioana Ignat a fost dependentă de alcool și, chiar dacă de un an nu se mai atinge de băutură, nu a uitat momentele dificile prin care a trecut din această cauză. Tânăra artistă, care a devenit celebră după ce a câștigat show-ul Vocea României, a fost la un pas de a pierde tot din cauza alcoolului. Iată cum de a ajuns pe acest drum al pierzaniei…

Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool: "Nu mă mai încânta nici succesul"Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool: "Nu mă mai încânta nici succesul"

Ioana Ignat recunoaște că a fost dependentă de alcool

Totul a început, spune ea, destul de devreme. Ioana, care la vremea aceea avea doar 15 ani, a deprins obiceiul de a bea de la colegii din trupa în care cânta la evenimente. În timp ce artiștii alături de care performa erau adulți, pentru ea consumul de alcool a devenit devastator. Iată ce a mărturisit Ioana Ignat depsre dependența de alcool căreia i-a căzut pradă!

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit', a spus Ioana Ignat, conform Spynews.

Citește și: Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni. Primele declarații

Citește și: Moartea Mariei Macsim Nicoară nu a fost un accident casnic! Anchetatori: „A fost violență”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:Cu Diana am o relație…/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu. Anunțul făcut în direct

Citește și: Ion Caramitru, ultimul interviu:„Descoperirea dragostei adevărate nu va dispărea în veci

„Mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea”

Și iată cum pentru Ioana Ignat dependența de alcool a devenit dramatică. Totul s-a petrecut într-o seară, pe când se afla la o petrecere și a început să se simtă rău din cauza băuturii. Fără să țină cont de pericol, tânăra artistă a făcut abuz de băutură, iar asta ar fi putut să-i fie fatal. Asta cu atât mai mult cu cât, de ceva vreme, renunțase la băutură.

Dar cum momentul trebuia sărbătorit, a uitat de abstinență. Problemele au început abia când a ajuns acasă, iar acela a fost și momentul în care i-a promis divinității că renunță la alcool dacă scapă cu bine…

'Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins', a mărturisit Ioana Ignat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter