Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit, după doi ani: "Nu toate relațiile duc la căsătorie"

Publicat pe

Știrista Iuliana Pepene și chef Dragoș Bercea s-au despărțit, după doi ani de relație. Chiar dacă nu au făcut încă anunțul în mod oficial, semnele sunt acolo, pe paginile lor de socializare, și vorbesc despre separare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit. Carismatica știristă de la Matinalul Antenei 1 și chef Dragoș Bercea nu mai formează un cuplu, după o relație care a durat doi ani. Cei doi și-au încheiat socotelile inclusiv în mediul online, de unde știrista a sters toate fotografiile cu iubitul ei. Mai mult, apropiații celor doi confirmă ruptura.

Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit, după doi ani: "Nu toate relațiile duc la căsătorie"Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit, după doi ani: "Nu toate relațiile duc la căsătorie"

Iuliana Pepene și Dragoș Bercea s-au despărțit

După un tipar extrem de folosit în ultima perioadă de vedete, Iuliana Pepene și Dragoș Bercea au lăsat să se înțeleagă că s-au despărțit. Recent, știrista Antenei 1 a șters toate fotografiile cu iubitul ei de pe contul de socializare.

Citește și: Ionuț Gojman, de la „Insula Iubirii', a devenit tată. Prima fotografie cu băiețelul

Citește și: Marina Voica s-a certat cu asistenta de pe Salvare înainte să fie internată:„M-a prins în plină criză’

Citește și: Imagini de la prima ediție „Bravo, ai stil! Celebrities’! Ce ținute vor purta concurentele

Citește și: Cumnata lui Ivan Patzaichin, dezvăluiri neștiute despre marele canoist, după moartea lui: „El n-a uitat de unde a plecat”

Cât despre iubitul știristei, nici acesta nu a mai postat vreo fotografie cu ea încă din luna aprilie a acestui an. cu toate acestea, cei doi foști iubiți continuă să se urmărească încă pe conturile de socializare.

Mai mult, conform unor surse din anturajul lor, citate de Cancan.ro, se pare că cei doi nu mai formează un cuplu deja de mai multe luni.

Iuliana Pepene, mesaj fără echivoc pe contul de socializare

Chiar dacă știrista nu a spus, cu subiect și predicat, că s-a despărțit de iubitul ei, toate semnele sunt acolo. Relația dintre cei doi a început în anul 2019, atunci Iuliana întristându-și fanii de sex masculin când a anunțat că se iubește cu Dragoș. Născută pe 26 aprilie 1991, în Brașov, Iuliana are 55 de kg și o înălțime de 1.70 m. Nu e de mirare, așadar, că frumoasa prezentatoare a știrilor matinale de la Antena 1 are mulți admiratori. Aceștia vor răsufla însă liniștiți de-acum încolo, după ce au aflat că Iuliana este din nou o femeie singură.

De altfel, după ce a șters toate fotografiile în care apărea alături de iubitul ei pe Instagram, Iuliana a mai transmis un mesaj greu de trecut cu vederea.

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante', a scris Iuliana Pepene, în secțiunea „story', de pe Instagram.

Ținând cont de faptul că Dragoș este chef bucătar, mesajul Iulianei a fost cât se poate de clar.

Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter