Cum arată fiica lui Adrian Daminescu. Locuiește în America și a profesat ca model

Publicat pe

Cum arată fiica secretă a lui Adrian Daminescu. În tinerețe, cântărețul a fost căsătorit cu Mihaela, o femeie frumoasă care i-a oferit și o fiică, Ana. Cele două sunt stabilite acum în America, acolo unde fiica artistului a profesat ca model.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Un capitol extrem de emoționant din viața lui Adrian Daminescu este cel legat de fosta sa soție, Mihaela, și de fiica sa, Ana. După divorț, cele două s-au stabilit în America, acolo unde fata lui Adrian a început o carieră de model.

Cum arată fiica lui Adrian Daminescu. Locuiește în America și a profesat ca modelCum arată fiica lui Adrian Daminescu. Locuiește în America și a profesat ca model

Acesta a recunoscut că nu a păstrat prea mult legătura cu ea, însă discută periodic cu fosta lui soție. Ana nu l-a văzut pe tatăl ei biologic decât în fotografii.

Citește și: Adrian Daminescu, atac la frumoasele cu visuri de artiste

Citește și: Veşti de ULTIMĂ ORĂ despre Mihai Constantinescu.Artistul se află în moarte cerebrală / Mesajul emoționant al lui Adrian Daminescu

Citește și: Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni:„Mi-e frică…'

Citește și: Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie.Prima imagine cu inelul de logodnă

Cum arată fiica lui Adrian Daminescu

Cum arată fiica secretă a lui Adrian Daminescu. Tânăra locuiește în prezent alături de mama sa și de tatăl ei vitreg în America, acolo unde și-a conturat și o carieră de model. Fata este extrem de frumoasă și talentată, iar tatăl ei are doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. Din păcate însă, Adrian nu a mai vorbit cu Ana de aproximativ 7 ani.

„De unde să ştiu ce vrea ea dacă este la 10.000 de km distanţă de mine? Probabil îşi urmează drumul ei în America. Nu am mai vorbit cu ea de la 7 ani. Mai vorbesc din când în când cu maică-sa la telefon. Mai multe nu ştiu', a declarat, în trecut, Adrian Daminescu.

Adrian Daminescu, despre soția lui

Artistul și-a refăcut viața alături de Daniela, o femeie despre care are doar cuvinte de laudă de rostit. Actuala lui soție are un copil dintr-o altă căsnicie, despre care artistul spune lucruri extrem de pozitive. Se pare că cei doi au o relație destul de apropiată.

Pe Dana o iubesc foarte mult şi o respect. Îl iubesc pe copilul Danei, care este un bărbat deja. Este un tip foarte serios, foarte la locul lui, cu o educaţie fenomenală. Este foarte tare în IT, dar are şi cultură. Este un tip foarte sensibil.', a spus el.

Motivul divorțului

Fosta soție a lui Adrian Daminescu a explicat motivul pentru care au divorțat în 1998. Se pare că artistul ar fi avut parte de un eșec în carieră, lucru ce i-a dat întreaga viață peste cap. Acesta a început să aibă căderi psihice grave, lucru ce i-a distrus și căsnicia.

Ne-am întâlnit cu Florin Călinescu și cu Andrei Boncea, cărora le-am înmânat acest proiect, pe care ei l-au materializat, fără ca Adrian să primească vreun ban. De exemplu, decernarea premiilor Industriei Muzicale Românești, ce a avut loc la Sala Polivalentă, a fost ideea lui Adrian. Din păcate, în naivitatea lui, Adrian nu a înregistrat conceptul la OSIM și nu a putut dovedi că îi aparține. La un Revelion, în 1999, ne-am întâlnit cu Adrian Sârbu și Janine. Atunci, Adrian i-a reproșat lui Sârbu că i-a fost furat proiectul, iar boss-ul PRO TV a tăcut rușinat. Acest eșec a dus la o cădere psihică, ceea ce a început să altereze relația noastră', a comentat prima soție a lui Adrian Daminescu.

Sursă foto: Instagram, Facebook și CiaoRO

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă