Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni: "Mi-e frică..."

Publicat pe

Mara Bănică, însărcinată în șase luni, este suspectă de COVID. Prezentatoarea de televiziune a anunțat că fiul ei, Dima, a intrat în contact cu un coleg testat pozitiv cu COVID-19. Jurnalista s-a speriat foarte tare și susține că își face test în fiecare zi, deși nu are niciun simptom.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mara Bănică trece prin momente dificile, după ce a aflat că fiul ei a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. În cadrul unui interviu, prezentatoarea a declarat că a suferit un atac de panică din această cauză.

Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni: "Mi-e frică..."Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni: "Mi-e frică..."

Deși trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viața ei, jurnalista este extrem de speriată de ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. Se află în izolare la domiciliu și își face test în fiecare zi.

Citește și: Mara Bănică a dezvăluit sexul copilului. Trebuia să aibă gemeni: „Am stat doar în pat 6 săptămâni'

Citește și: Mara Bănică, primele poze cu burtica de gravidă: „Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă”

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina'

Citește și: Alina Pușcău, de urgență la spital după ce s-a infectat cu COVID-19: „Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii”

Mara Bănică, însărcinată în șase luni, suspectă de COVID

Mara Bănică este însărcinată în șase luni și urmează să devină mămică pentru a doua oară. Însă, jurnalista s-a speriat extrem de tare, după ce a aflat că fiul ei a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus.

În cadrul unui interviu, prezentatoarea a declarat faptul că se testează în fiecare zi și chiar a avut și un atac de panică din această cauză.

'Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal. Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit. Tot ce pot să sper este să nu îmi afecteze cumva sarcina. În rest, trec prin orice, suport orice, dar să fie bine bebelușul ', a dezvăluit Mara Bănică pentru Fanatik.

În continuare, Mara a mai explicat și motivul pentru care a decis să nu se vaccineze. La momentul respectiv, se chinuia să rămână însărcinată și nu era atât de clară situația cu vaccinul.

'La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc', a explicat Mara Bănică pentru sursa citată.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter