Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina”

Publicat pe

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19. Așadar, celebrul om de afaceri a ajuns astăzi acasă, la câteva zile după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul din China. Fostul soț al Monicăi Gabor a făcut primele declarații după ce a ieșit din Spitalul Ilfov. Iată care este starea lui de sănătate acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce, în urmă cu câteva zile, s-a aflat că a fost confirmativ cu COVID-19. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns astăzi, 28 septembrie, acasă, după ce medicii de la Spitalul Ilfov l-au ajutat să se repună pe picioare.

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina'Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina'

În urmă cu câteva zile, Irinel Columbeanu s-a simțit atât de rău după ce s-a infectat cu COVID-19, încât a avut nevoie de ajutorul medicilor. Afaceristul a sunat atunci la 112 și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Acolo, medicii i-au oferit tratamentul necesar în această perioadă, lucru ce l-a ajutat să se pună din nou pe picioare.

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații după ce a fost internat cu COVID-19:„Virusul e înșelător'

Citește și: Irinel Columbeanu, internat după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mă tem pentru el'

Citește și: Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda.Care este motivul

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa se căsătoresc.Când va avea loc nunta

Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19

Din fericire, Irinel Columbeanu se simte bine acum și a ieșit din spital. Afaceristul pare într-o formă bună, față de acum câteva zile, spunând că nu are nevoie de cineva care să-l ajute. Deși înainte era sceptic în privința vaccinului, acum nu exclude posibilitatea de a se vaccina și el anti-COVID-19. Tot el a mai precizat că a avut, din fericire, doar o formă ușoară a bolii.

„Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie (n.r.- de cineva care să mă ajute). Probabil că da, acum mă voi vaccina.', a declarat Irinel Columbeanu pentru fanatik.ro.

Conform sursei menționate anterior, Irinel Columbeanu încă tușește, dar reușește totuși să-și păstreze claritatea în voce. Omul de afaceri a povestit că a părăsit instituția medicală în stare bună. Nu a dorit însă să ofere amănunte despre investigațiile medicale făcute.

Nicușor Stan, îngrijorat pentru Irinel Columbeanu

În ziua în care s-a aflat că Irinel Columbeanu a fost transportat la spital, în urma infectării cu COVID-19, prietenii au început să-și facă griji pentru el. Bunul său amic Nicușor Stan spunea atunci că se teme pentru el, pentru că are și alte probleme de sănătate. Din fericire, afaceristul este bine în prezent.

„Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate, probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă.

Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine. Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine', spunea Nicușor Stan la acea vreme.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter