Când va naște Andreea Ibacka. Actrița s-a fotografiat pe platourile de filmare: „Săptămâna aceasta...”

Publicat pe

A anunțat Andreea Ibacka ziua în care va naște? Ea este însărcinată în luna a noua și se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Actrița și soțul ei, Cabral, au dezvăluit că băiețelul va veni pe lume la finalul lui septembrie, fără să precizeze și data exactă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

A anunțat Andreea Ibacka ziua în care va naște? Tocmai din acest moment fanii celor două vedete așteaptă cu sufletul la gură momentul.

Dar, se pare că stresul îi afectează doar pe admiratori. Andreea Ibacka pare, cel puțin la prima vedere, să fie foarte relaxată.

Când va naște Andreea Ibacka. Actrița s-a fotografiat pe platourile de filmare: „Săptămâna aceasta...'Când va naște Andreea Ibacka. Actrița s-a fotografiat pe platourile de filmare: „Săptămâna aceasta...'

A anunțat Andreea Ibacka ziua în care va naște? Actrița s-a dus la muncă

În urmă cu mai puțin de o zi, Andreea Ibacka s-a întors pe platourile de filmare, dar de data asta în spatele camerelor.

A anunțat Andreea Ibacka ziua în care va naște? Actrița nu s-a putut abține și a postat două imagini la care a atașat un mesaj, care ar putea fi interpretat.

„Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii. Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.

#dacaejoieadela @adela_paginaoficiala Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc', a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Citește și: Cabral, în rol de tată. Cum e viața cu o fiică adolescentă și cu un bebeluș: „Nu sunt deloc popular, ba chiar din contră’/ EXCLUSIV

Citește și: Andreea si Cabral Ibacka – Fără scandal nu există paradis . FOTO si VIDEO

Citește și: Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie

Citește și: R Kelly a fost găsit vinovat de multiple infracțiuni sexuale!

Ce probleme are Andreea Ibacka la final de sarcină. Actrița se deplasează greu

A anunțat Andreea Ibacka ziua în care va naște? Acum, când a ajuns pe ultima sută de metri din cauza sarcinii, actrița se deplasează și respiră mai greu.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică.

Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie.

Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă’, a scris Andreea pe Instagram.

Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de 10 ani, iar relația lor este una de invidiat… cel puțin din afară. Prezentatorul de la PRO TV și-a luat însă fanii prin surprindere cu o dezvăluire privind viața de familie, povestind cum stau lucrurile, de fapt, între ei.

„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi.

Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră‘, a scris Cabral pe pagina sa de socializare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter