Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut: "A venit un bărbat..."

Publicat pe

Angela Martini a făcut noi dezvăluiri despre noaptea în care soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut de autorități în Grecia. Femeia a explicat că atunci când polițiștii au venit, ea și omul de afaceri se aflau la un restaurant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru Antena Stars, Angela Martini a povestit cum s-au întâmplat lucrurile în noaptea în care partenerul ei a fost reținut. Dragoș Săvulescu a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa şi Mamaia, însă a fugit din țară înainte de decizia de condamnare.

Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut: "A venit un bărbat..."Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut: "A venit un bărbat..."

Angela Martini a mărturisit că ea și Dragoș Săvulescu erau la un restaurant din Grecia, împreună cu niște prieteni. La un moment dat, la masa lor a venit un bărbat care l-a întrebat pe afacerist dacă el este Dragoș Săvulescu. De fapt, bărbatul era polițist și i-a cerut omului de afaceri să meargă cu el. Panicată, Angela Martini a încercat să-l împiedice pe soțul său să plece.

Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut

„În noaptea aia eram la restaurant cu niște prieteni, iar la un moment dat a venit un bărbat îmbrăcat în civil, pe care nu-l mai văzusem niciodată. A venit la soțul meu și l-a întrebat tu ești Dragoș Săvulescu. Ia spus că este polițist și să-l urmeze.', a declarat Angela Martini la Antena Stars.

După ce Dragoș Săvulescu a fost reținut, Angela Martini a angajat cei mai buni avocați pentru a rezolva cazul soțului ei. Mai mult de atât, femeia a susținut că avocații au rămas șocați de cazul lui Dragoș Săvulescu.

Citește și: Angela Martini, prima reacție după soțul ei, Dragoș Săvulescu, a fost reținut în Grecia: „Cuvânt de onoare”

Citește și: Cine e Dragoș Săvulescu. Are o avere colosală și s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Citește și: R Kelly a fost găsit vinovat de multiple infracțiuni sexuale! Riscă închisoare pe viață

Citește și: Irinel Columbeanu a fost externat, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Probabil că da, acum mă voi vaccina'

„Am printre cei mai buni avocați din lume. Le-am dat sentința, le-am dat motivarea, au studiat-o și fiecare a avut o opinie, dar în final toți au spus că este o glumă! Că nu este corect, că este un mare abuz. Dar e un lucru real, iar noi vorbim despre un caz ce s-a întâmplat acum 19 ani, în 2002. (…) Pentru că Radu Mazăre a fost implicat, Dragoș a fost una dintre cele 36 de persoane. L-au implicat pe Dragoș cumva fără dovezi', a mai completat Angela Martini, conform Spynews.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 6 ani, la o petrecere pe care omul de afaceri a organizat-o la în los Angeles. Frumoasa bruetă i-a căzut cu tronc afaceristului de când a văzut-o, așa că după o relație de un an și jumătate, în 2017, Dragoș Săvulescu își duce iubita în fața altarului, în mare secret, în Las Vegas.

Am rezolvat totul în câteva ore. Verighete, am găsit capela unde urma ceremonie, pastor… Formularele au durat 15 minute, la un birou de acolo. Ne-am căsătorit fix la miezul nopţii.

Toată lumea a rămas şocată! De regulă, oamenii se logodesc, se cer în căsătorie… Detalii… Noi le-am făcut în câteva ore! Sunt foarte fericit! Este o femeie pe care nu ai cum să nu o iubeşti! Este frumoasă şi în interior. De când o cunosc, mergem peste tot împreună, suntem nedespărţiţi.

Oricum, urma la un moment dat să ne căsătorim, dar a fost s-o facem, aşa…să trecem peste convenţional. Am zis doar atât, A avut rochie neagră, în loc de albă, ţinută provocatoare, se vede, nu? Neconvenţional, asta am vrut, a declarat Dragoș Săvulescu, în 2017, imediat după nuntă, pentru cancan.ro.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini (35 ani) s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City.

După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter