De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express: „Viața mea sunt fetele mele”

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre au plâns la Asia Express, chiar în fața telespectatorilor. În ciuda aparențelor unor oameni puternici, de neclintit, cei doi și-au arătat partea sensibilă, fără să mai țină cont de nimic. Celebrii dansatori au lăcrimat în cadrul filmărilor dintr-un motiv emoționant, ce are legătură cu fiicele lor. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre au plâns în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 4. Având în vedere că filmările s-au ținut departe de casă, tocmai în Turcia, cei doi au resimțit puternic dorul de fetele lor. Niciunul dintre cei doi dansatori nu și-au mai putut controla lacrimile, dorindu-și din suflet să le fie alături celor mici, cu ocazia unei zile speciale.

De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express: „Viața mea sunt fetele mele'De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express: „Viața mea sunt fetele mele'

Elwira și Mihai Petre formează una dintre cele nouă echipe de la Asia Express, sezonul 4. Până acum, la fel ca restul colegilor, și ei se pot caracteriza prin ambiție și determinare. Deși sunt conectați non-stop la aventura vieții lor, dându-și silința în rezolvarea probelor, ei nu uită însă nicio secundă de cele mai importante persoane din viețile lor: fiicele lor.

Citește și: Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express:„Din prima zi m-ai…'

Citește și: Cum arată fetele cuplului Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4

Citește și: Roxana Nemeș, primele declarații după ce s-a căsătorit:„Am crezut că o să plâng, dar…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu.Daria are 23 de ani

De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express

În ediția difuzată aseară pe Antena 1, telespectatorii i-au văzut pe Elwira și pe Mihai Petre în lacrimi la Asia Express. Astfel, deși par mereu puternici, se pare că și faimoșii dansatori mai au momente de slăbiciune. Aceștia nu și-au mai putut stăpâni emoțiile, după ce și-au dat seama că de această dată nu au cum să vorbească cu fiicele lor de 1 Iunie, Ziua Copilului.

Asia Express 4 s-a filmat în urmă cu câteva luni. Pe 1 Iunie, concurenții ce au copii nu au putut fi alături de micuții lor, aflându-se tocmai în Turcia. Elwira și pe Mihai Petre s-au arătat destul de afectați de acest lucru, având în vedere că de regulă obișnuiau să le transmită fetelor lor cele mai frumoase urări cu ocazia Zilei Copilului.

Mihai Petre: „Viața mea sunt fetele mele'

Elwira și Mihai Petre au mai bine de 13 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, după care sunt absolut topiți. Având o relație foarte strânsă cu ele, aceștia au lăcrimat din cauză că nu le-au putut fi alături de 1 Iunie. Mihai Petre și-a exprimat iubirea față de ele, spunând că micuțele sunt „viața lui'.

„Voiam să le spunem la mulți ani fetelor noastre. Nu mi-am sunat fetele și din cauza asta mi se pare o zi grea, restul mi se pare o joacă.

Că m-au nominalizat și că eu am de nominalizat nu este asta viața mea, viața mea sunt fetele mele. E primul an în care nu le sunăm', a transmis Mihai Petre la Asia Express, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter