Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express: „Din prima zi m-ai...”

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express. Elwira și Mihai Petre participă la Asia Express 4. Firi competitive, amândoi își dau silința, la fiecare probă. Presiunea competiției a fost resimțită însă și de ei, la fel ca în cazul celorlalți concurenți. Între ei a avut loc o discuție „aprinsă', iar momentul a fost difuzat aseară pe micile ecrane. De la ce a pornit totul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express. Elwira și Mihai Petre formează una dintre echipele de la Asia Express – Drumul Împăraților. La fel cum li s-a întâmplat și celorlalți colegi, au trecut de la agonie la extaz într-o clipă. Așadar, parcursul lor din competiție, de până acum, nu a fost presărat doar cu reușite, așa cum sperau. Ba mai mult, unele probe chiar le-au pus „bețe-n roate'.

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express: „Din prima zi m-ai...'Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express: „Din prima zi m-ai...'

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express. În ediția de aseară, Elwira și Mihai Petre au avut o discuție „aprinsă'. Momentul a putut fi văzut de telespectatori și a stârnit numeroase reacții. În urma unei probe în care vederea nu l-ar fi ajutat prea mult pe Mihai Petre, soția lui a făcut o glumă pe seama vârstei lui, lucru de care el s-a arătat destul de deranjat inițial, scrie Spynews.ro.

Citește și: Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express:„Sunt interesante speculațiile'

Citește și: Mihai Petre, marcat fizic și psihic de Asia Express 4:”Elwira nu știa ce e cu mine”

Citește și: George Burcea va juca într-un serial cu actrița Catherine Zeta-Jones.Cum a reacționat Viviana Sposub

Citește și: Fiul lui Florin Călinescu și-a schimbat complet viața!Cu ce se ocupă acum Petru Călinescu

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express

Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă în Asia Express. Una dintre probele de la Asia Express 4 îi punea pe concurenți să găsească steagurile verzi dintr-un lac. Mihai Petre ar fi avut serioase bătăi de cap, pentru că nu ar mai avea vederea la fel de bună ca în tinerețe. Soția lui, Elwira Petre, a făcut o remarcă, în glumă, la adresa vârstei lucru, pe care dansatorul nu prea ar fi „gustat-o'.

„Ce vrei dacă ești cel mai bătrân de aici?!', i-a spus Elwira lui Mihai Petre.

Mihai Petre: „Din prima zi m-ai…'

Așadar, Elwira Petre a profitat de ocazie și l-a tachinat, în glumă, pe soțul ei. Afirmația ei nu ar fi fost însă pe placul lui. Mihai Petre s-ar fi arătat destul de deranjat, mai ales că nu este pentru prima dată când soția lui face această remarcă. Ulterior, cei doi au zâmbit și au râs împreună.

„Hai să trecem peste chestia asta, că deja din prima zi m-ai …din prima zi, când ai venit cu zâmbetul să anunți tu repede că sunt cel mai bătrân dintre concurenți de la Asia Express', i-a răspuns celebrul coregraf Elwirei Petre, conform sursei menționate anterior.

Cine sunt cele 9 echipe de la Asia Express 4

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și băiatul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Alexandra Ungureanu și mama ei, Anica, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug sunt echipele de la Asia Express sezonul 4.

Cele 9 perechi de concurenți vor avea parte de provocări inedite. Cursa spre marele premiu va porni din Turcia, iar apoi va continua cu Georgia, Azerbadian, dar și cu alte destinații spectaculoase.

Sursă foto: Instagram, captură video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter