Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express: „Sunt interesante speculațiile”

Publicat pe

Mihai Petre a făcut primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express. Celebrul dansator nici nu ar fi confirmat, dar nici nu ar fi infirmat speculațiile respective. Iată ce reacție a avut coregraful, după ce s-a spus că el și soția lui, Elwira, ar fi fost marii câștigătorii ai show-ului de pe Antena 1!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Recent, în presă au apărut zvonuri conform cărora Mihai Petre și soția lui, Elwira, ar fi câștigat Asia Express – Drumul Împăraților. Speculațiile arată că faimosul cuplu ar fi reușit să obțină marele premiu în fața echipei formate din Cuza & Emi, în finală, potrivit unor informații „scurse' din Antena 1, menționate de fanatik.ro.

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express: „Sunt interesante speculațiile'Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express: „Sunt interesante speculațiile'

Mihai Petre a avut o primă reacție după apariția acestor zvonuri. Potrivit Fanatik.ro, dansatorul nu ar fi confirmat, dar nici nu ar fi infirmat că el și partenera lui ar fi marii câștigători. În schimb, el s-ar fi amuzat și ar fi încercat să evite să ofere un răspuns clar.

Citește și: Cine este Mihai Petre de la Asia Express.Tot ce nu știi despre el 

Citește și: Cum arată fetele cuplului Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4

Citește și: Raluca Pastramă a fost cerută în căsătorie.Prima imagine cu inelul de logodnă

Citește și: R Kelly a fost găsit vinovat de multiple infracțiuni sexuale!Riscă închisoare pe viață

Mihai Petre, primele declarații după ce s-a zvonit că ar fi câștigat Asia Express

Mihai Petre a declarat că nu are voie să vorbească despre emisiunea Asia Express, în general, nu doar despre acest subiect. Acest lucru ar fi impus în contractul de confidențialitate semnat.

„Nu am voie să spun prea multe despre Asia Express, mă leagă un contract de confidențialitate. Știți, se practică asemenea contracte, mai ales la emisiuni de acest tip. Doar departamentul de comunicare poate vorbi pe acest subiect', a declarat Mihai Petre pentru Fanatik.ro.

„Sunt interesante speculațiile'

Faimosul dansator a spus despre speculațiile apărute că sunt unele „interesante' și că nu poate să spună nimic despre aceste zvonuri.

„Sunt interesante speculațiile, dar cred că trebuie să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să spun despre zvonurile respective nimic, nici nu am ce să spun', a completat el.

Elwira și Mihai Petre formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, sezonul 4. Deși competiția nu a început de foarte mult timp, cei doi au demonstrat că știu cum să-și unească forțele pentru a câștiga unele probe de până acum. Recent, după ce au câștigat o amuletă, reacția colegilor lor nu a întârziat să apară.

„Încă o dată au câștigat amuleta, băi frate!', a fost reacția Adrianei Trandafir, conform sursei menționate.

Așadar, nu se știe dacă Elwira și Mihai Petre au câștigat sau nu Asia Express, sezonul 4. De menționat e însă faptul că dansatorul nici nu ar fi confirmat, dar nici nu ar fi infirmat zvonurile.

Mihai Petre, după filmările de la Asia Express 4

După încheierea filmărilor, Mihai Petre spunea că e sigur că această aventură va deveni cea mai frumoasă amintire a lui. La fel ca și-n cazul celorlalți concurenți, el recunoștea atunci că nu a fost scos niciodată atât de mult din zona lui de confort.

„Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea.

Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (…) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain', spunea Mihai Petre la Antena 1, după ce s-au terminat filmările de la Asia Express 4.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter