Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit: „Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie”

Publicat pe

Catinca Roman, detalii cutremurătoare din viața ei. Fiica vitregă a lui Petre Roman a povestit câteva experiențe din viața sa în cadrul emisiunii online „În Oglindă'. Aceasta a mărturisit faptul că a trecut prin violență domestică în trecutul său și a dezvăluit episoade absolut șocante! Mai exact, a fost bătută de un fost iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Catinca Roman a oferit detalii cutremurătoare din viața ei. În cadrul emisiunii „În Oglindă', prezentată de Mihai Ghiță, fiica vitregă a lui Petre Roman a vorbit atât despre familia sa, cât și despre foștii parteneri de viață. Se pare că aceasta a trecut prin experiențe traumatizante și că a fost bătută de un fost iubit.

Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit: „Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie'Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit: „Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie'

A dezvăluit detalii incredibile pe care foarte puțină lume le cunoaște. Aceasta a trecut prin agresiuni fizice în fostele relații, lucru care i-a schimbat întreaga viață. Ba mai mult, aceasta nu a apelat la ajutor atunci când era agresată, ci a încercat să îi găsească scuze partenerului de viață.

Citește și: Oana și Catinca Roman, din nou la doctor cu mama lor.Cum se simte Mioara Roman

Citește și: Cum se înțeleg Oana și Catinca Roman, după ce nu și-au vorbit un timp:”Avem temperamente foarte diferite”

Citește și: Alina Pușcău, de urgență la spital după ce s-a infectat cu COVID-19:„Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii'

Citește și: Cleopatra Stratan nu și-a schimbat numele după căsătoria cu Edward Sanda.Care este motivul

Catinca Roman a fost bătută de un fost iubit

Catinca Roman a discutat în cadrul interviului despre viața sa personală, punând accentul pe fostele relații. Se pare că fiica vitregă a lui Petre Roman a suportat bătăi crunte din partea unor foști parteneri de viață. Aceasta este conștientă că ar fi trebuit să apeleze la autorități, însă a preferat să le caute scuze agresorilor.

„Sunt mai mulți (n. red. parteneri de care nu vrea să își aducă aminte) pentru că mă pun în oglindă cu starea mea sufletească de atunci. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva. În timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educația primită acasă și foarte mult felul în care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentală.', a spus ea.

Catinca Roman: „Prima palmă pe care am primit-o…'

Întrebată despre cum se simte o femeie în momentul în care este agresată fizic, Catinca Roman a recunoscut că este un sentiment infiorător.

„E groaznic, e ceva infernal. Știu că de multe ori sunt perceptută ca o feministă pe cai, da, sunt feministă, dar mă consider moderată. Consider că suntem egali, dar suntem diferiți, funcționăm pe structuri emoționale diferite. Această violență a lui vine și ea de undeva. Eu cred că, din păcate, în România această problemă este endemică, are niște rădăcini extrem de profunde.', a spus ea.

Aceasta și-a amintit de experiențele cumplite prin care a trecut și a subliniat faptul că în România, violența domestică este o problemă din ce în ce mai întâlnită.

Prima palmă pe care am primit-o și la modul respectiv îmi era rușine. Am dat explicații penibile cum că m-am lovit n baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. Da, l-am părăsit. Nu și-a cerut scuze, pentru că a fost crescut într-o familie unde violența era un lucru banal', a completat aceasta.

Catinca Roman, despre fiica sa

Catinca Roman a vorbit puțin și despre familia sa. Aceasta este mama Calinei, o tânără domnișoară extrem de frumoasă. Ea a recunoscut că sarcina nu a fost una dorită și că a existat gândul de a nu păstra copilul.

„La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (n. red. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm', a declarat Catinca Roman, la emisiunea „În Oglindă'

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter