Brigitte Pastramă a avut un amant? Fiul ei: „Îl chemai acasă pe...”

Publicat pe

Brigitte Pastramă a avut amant? Fiul femeii de afaceri nu a mai putut suporta și a rupt tăcerea! Tânărul o acuză pe Brigitte că aducea un alt bărbat acasă, în timp ce se afla într-o relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Se pare că viața lui Brigitte Pastramă este cu adevărat o telenovelă. De curând aceasta a fost acuzată chiar de către fiul său că ar fi adus un bărbat acasă în timp ce avea o relație cu Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a avut un amant? Fiul ei: „Îl chemai acasă pe...'Brigitte Pastramă a avut un amant? Fiul ei: „Îl chemai acasă pe...'

Conversația dintre cei doi a fost surprinsă de camerele de luat vederi și a ajuns rapid în atenția oamenilor! Brigitte neagă cu tărie toate acuzațiile primite și nu recunoaște existența acestui presupus amant, pe nume „Ovidiu'.

Citește și: Brigitte Pastramă a fost însărcinată cu Florin, dar a pierdut copilul:„Un an și ceva ne-am rugat…'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute:”Nu construim case, ci…”

Citește și: Alexandra Stan și soțul ei, Emanuel Necatu, s-au despărțit!Gestul lui i-a dat de gol

Citește și: Cum s-au îmbrăcat părinții Simonei Halep la cununia civilă. Mama sportivei:„Am emoții'

Brigitte Pastramă a avut amant?

Brigitte Pastramă a purtat o conversație halucinantă cu fiul său, acesta acuzând-o că ar fi avut un amant pe nume „Ovidiu'. Se pare că femeia de afaceri îl aducea acasă atunci când Ilie nu era prezent. Brigitte neagă toate aceste acuzații, deși sunt lansate chiar de băiatul său!

' – Auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu pe la noi pe acasă?

– Când l-am chemat la noi acasă?

– Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie?

– Eu nu m-am văzut cu el!

– Duplicitară ești tu, femeie! Măcar nu mai fi așa pe cameră!

 – Păi pe cameră, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu.  În primul rând, eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât eram cu Ilie!' , este discuția surprinsă de camerele de luat vederi.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase'

Brigitte și Florin Pastramă au o relație tumultoasă, presărată atât cu momente fericite, cât și cu probleme. Cei doi se iubesc foarte mult, însă admit faptul că sunt extrem de geloși. Fiecare dintre ei știe unde se află partenerul în permanență cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefoanele lor mobile.

„Brigitte și Florin sunt două persoane foarte geloase. De aceea, avem pe telefon instalat un program astfel încât eu să știu mereu unde se află Florin, în timp real, sau cel puțin telefonul lui Florin, numai dacă își închide telefonul știu deja unde este, și Florin poate să vadă unde mă aflu eu', a spus Brigitte Pastramă în emisiunea ei de pe Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter