Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute: "Nu construim case, ci..."

Publicat pe

După eșecul business-ului cu măști contrafăcute, Brigitte și Florin Pastramă sunt pregătiți să-și deschidă o nouă afacere, după scandalul măștilor contrafăcute. Cei doi soți se vor axa preponderent pe zona de construcții și sunt încrezători în reușita noii lor întreprinderi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce au eșuat în încercarea de a comercializa pe piață măști contrafăcute, Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere, dar se vor ocupa în continuare și de cele pe care le mai administrează. În pofida faptului că ne aflăm în valul patru al pandemiei, cei doi soți sunt încrezători în reușita lor. Mai mult, le vor împărtăși fanilor toate proiectele lor în noul sezon al reality show-ului de la Antena Stars.

Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute: "Nu construim case, ci..."Brigitte și Florin Pastramă își deschid o nouă afacere după scandalul măștilor contrafăcute: "Nu construim case, ci..."

Brigitte și Florin Pastramă, o nouă afacere

Deși recent au făcut o alegere greșită, vânzând măști contrafăcute în pandemie, fapt ce i-a plasat sub control judiciar, Brigitte și Florin Pastramă nu se lasă descurajați și sunt gata să pornească o nouă afacere. De acum înainte, cei doi soți se vor concentra pe zona de construcții, chiar dacă acest lucru îi va ține departe unul de celălalt mai mult ca până acum.

'De mâine o să ne vadă telespectatorii. O să fie despre viața noastră, dar nu se mai filmează acasă, ci la lucru. În sezonul trecut am filmat despre viața noastră în general, dar pe la final ne-a apucat flama cu renovorile prin curte, așa că în vacanță am deschis un șantier întreg, de câteva hectare. Iar în acest sezon construim, muncim cu spor, facem lucruri interesante într-o arie mare.

Citește și: Pandemia i-a afectat pe Brigitte și Florin Pastramă! Ce s-a întâmplat cu șaormeria care le aducea bani frumoși

Citește și: Câți bani primesc Brigitte și Florin Pastramă pentru reality show-ul de la Antena Stars. Au semnat contractul pentru o sumă modică

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației: „Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce boală suferă Nico: „E ereditară, și eu și surorile mele o avem'

Citește și: Cum se înțelege mama Laurei Stoica cu familia iubitului artistei, care a murit în același accident:„Am făcut și crucea de la mormânt’

O să fie mai multe șantiere, o să vedeți mai multe de mâine, nu construim case, ci chestii noi. O să construim tot felul de lucruri noi, unele chiar și ciudate, acum sperăm să ne și iasă, că ne mai și certăm. Amenajăm și locul de joacă ca să fie ok și dacă vine valul patru, vrem să facem o zonă și pentru iarnă. Shaormeria am închis-o, dar am închiriat spațiul, am investit prea mult, dar nu a mers. Ne prăbușean dacă acum nu investeam', a mărturisit Brigitte Pastramă la Xtra Night Show.

Câți bani au câștigat de pe urma măstilor contrafăcute

La finalul anului 2020, Brigitte și Florin Pastramă au văzut o oportunitate de a face bani în plus, după ce restul afacerilor le-au mers prost și foarte prost din cauza pandemiei. Astfel, cei doi au decis să producă măști de protecție inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton, lucru interzis de lege. Potrivit reclamei pe care aceștia o făceau pe rețelele de socializare, prețurile variau între 21 și 70 de lei. Ulterior, Brigitte și Florin s-au apărat, motivând că nu știau că acest lucru este o infracțiune.

După ce au început afacerea cu măști contrafăcute, în a doua parte a anului trecut, cu siguranță Brigitte și Florin Pastramă se așteaptau să facă un profit mult mai mare, însă lucrurile nu s-au petrecut deloc așa. Mondo Kids Expert SRL, firma care comercializa măștile, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent, potrivit wowbiz.ro. În ceea ce privește profitul, acesta a fost și el la jumătate. Mai exact, 85.202 lei (17.000 de euro). Totuși, datoriile firmei au ajuns la peste un milion de lei.

În urma afacerilor cu măști contrafăcute, Brigitte și Florin Pastramă nu s-au ales doar cu datorii și un profit destul de mic, dar și cu riscul de a ajunge la închisoare. Mai exact, cei doi riscă să fie închiși între 3 luni și 3 ani sau să plătească o amendă care poate ajunge la 150.000 de lei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter