Cum se înțelege mama Laurei Stoica cu familia iubitului artistei, care a murit în același accident: "Am făcut și crucea de la mormânt"

Publicat pe

Au trecut mai bine de 15 ani de la moartea fulgerătoare a Laurei Stoica. În tot acest timp, mama cântăreței s-a luptat cu durerea și cu dorul și, în sfârșit, s-a resemnat la gândul că așa a fost să fie și face tot ce poate să se împace cu tragedia care i-a împietrit sufletul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În anul 2006, o tragedie a șocat lumea muzicii românești. În seara de 9 martie, Laura Stoica se întorcea în București, alături de logodnicul său, Cristian Mărgescu, după ce susținuse un concert. Înainte de localitatea Sineşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit în plin vehiculul în care se aflau Laura și Cristian. Vestea că au murit amândoi a fost cu atât mai cutremurătoare cu cât artista era însărcinată.

Cum se înțelege mama Laurei Stoica cu familia iubitului artistei, care a murit în același accident: "Am făcut și crucea de la mormânt"Cum se înțelege mama Laurei Stoica cu familia iubitului artistei, care a murit în același accident: "Am făcut și crucea de la mormânt"

Mulți ani la rând, Laura Stoica i-a apărut în vise mamei sale, însă Elena Stoica spune că de ceva timp nu și-a mai visat fiica. De altfel, fiecare apariție a fiicei sale o îndurera profund pe mama ei pentru că și-ar fi dorit să o aibă aproape în carne și oase, nu doar în vis.

„Nu am mai visat-o deloc pe Laura. Am reușit să trec peste, nu am mai visat-o deloc. Eu zic că așa a fost să fie. Ea să se înalțe la Cer, iar eu să mai rămân aici să mai trăiesc.

Mai mergem la cimitir la ea, e normal. Merg și eu dar mai mult băiatul meu care locuiește în București se duce mai des și îngrijește mormântul”, a declarat mama Laurei Stoica pentru impact.ro.

Mama Laurei Stoica păstrează legătura cu cuscrii săi

Mama Laurei Stoica spune că are o relație minunată cu cuscrii săi, respectiv părinții lui Cristian Mărgescu. Durerea pierderii copiilor i-a unit și de-a lungul anilor s-au ocupat împreună de pregătirile ce au ținut de înmormântare, pomeni sau cimitir.

Țin legătura în continuare cu familia lui Cristi, normal! Chiar în primăvară am făcut și crucea de la mormântul lor, am schimbat-o că era veche de 15 ani de zile. Era o cruce din lemn și am schimbat-o cu una din granit. Este și normal să ținem legătura, suntem oameni, trebuie să ne înțelegem', a spus Elena Stoica.

Citește și: Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte

Citește și: Dragoș Bucur și familia lui au plecat în vacanță, la scurt timp după ce actorul s-a vindecat de COVID-19

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa:„S-a întâmplat’

Laura Stoica și-a presmțit moartea

Una dintre prietenele Laurei Stoica a povestit că artista și-a presimțit moartea.

Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei.'

Noi am replicat: Laura, ce vorbe-s astea?!'. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul', a povestit o bună prietenă a Laurei Stoica, potrivit apropotv.ro, după acea tragedie.

Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea fiicei sale

Mama Laurei Stoica povestea, în urmă cu ceva timp, că a fost sunată de mai multe persoane în noaptea tragediei și o întrebau ce face Laura, fără a-i mai spune nimic altceva. Vestea șocantă a venit chiar din partea norei sale, stabilită în Anglia.

'Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea.

Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu', a declarat mama Laurei Stoica pentru Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter