Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte: "Au zis că am cancer!"

Publicat pe

Cristina Joia de la Visuri la cheie a trecut prin grave probleme de sănătate, care au adus-o la un pas de moarte. După patru fertilizări in vitro și două inseminări, în loc să afle că este însărcinată, Cristina Joia a fost diagnosticată cu o boală gravă, însă inițial, medicii i-au spus că e cancer.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că zâmbăreața Cristina Joia de la Visuri la cheie a avut probleme de sănătate atât de grave încât a fost la un pas de moarte. Totul a început când vedeta se afla pe stradă și a simțit că i se taie respirația subit. Nu s-a mai putut mișca și a chemat ambulanța. În urma unor analize amănunțite a aflat că plămânul este plin de tumori și inițial i-au spus că are cancer.

Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte: "Au zis că am cancer!"Drama neștiută a Cristinei Joia de la Visuri la Cheie. A fost la un pas de moarte: "Au zis că am cancer!"


Eram pe stradă și nu am mai putut să respir. Am făcut pneumotorax spontan. Plămânul drept nu mai funcționa. Am stat trei săptămâni în spital la Municipal. La două săptămâni, mi-au făcut un CT pentru că nu știau ce am.

Plămânul meu era perforat. La CT s-a constat că plămânul are din nou găuri. Au zis că am cancer. M-am dus apoi la „Marius Nasta”. La a doua operație, medicii au pus un diagnostic foarte rar.

A mai fost nevoie și de a treia operație când mi-au pus o plasă ca să nu mai intre tumorile în plămân. Am endometrioză toracică. De obicei, endometrioza la femei e pelviană. Sunt dependentă de un tratament hormonal pe care-l iau de șase ani', a povestit Cristina Joia, la Pro TV.

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată:’Avocatul m-a înștiințat că…’

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros’. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket:'Au fost două operații grele'

Cristina Joia și-a dorit foarte mult un copil și ani de zile a făcut numeroase tratamente și încercări de a rămâne însărcinată. Minunea nu s-a întâmplat, însă într-un final a devenit mamă după ce a adoptat un copil.

Am făcut două fertilizări in vitro și patru inseminări artificiale, care nu au reușit. Frustrarea mea e că doctorii nu mi-au spus că nu avea sens să mai pompez hormoni în mine. Am adoptat un copil. Imediat după ultima fertilizare in vitro, am ajuns cu ambulanța la spital. Nu mă consider un om bolnav! Dacă m-aș îmbolnăvi de COVID, aș putea avea probleme foarte grave', a mai spus Cristina.

A fost snopită în bătaie la supermarket

În urmă cu câteva luni, Cristina Joia a fost snopită în bătaie într-un supermarket din București și s-a ales cu nasul spart, după ce i-a atras atenția unei femei că a parcat neregulamentar.

Ulterior, femeia înfuriată a atacat-o pe Cristina și a lovit-o puternic în față. Vedeta ProTV a ajuns la spital, acolo unde a fost diagnosticată cu piramidă nazală fracturată. Designerul de la Visuri la cheie a fost nevoită să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale la nas

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter