Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Daria are 23 de ani

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Acum aproape zece ani, îndrăgita artista părăsea România și se muta în Finlanda, alături de soțul ei, Veikko Miettinen. Atunci când a plecat, artista a luat-o cu ea și pe fiica ei, pe atunci adolescentă. Acum Daria este pe propriul ei drum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. În tot acest timp, fiica artistei a crescut și acum, la 23 de ani, locuiește departe de casă, tot în Finlanda.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Daria are 23 de aniCum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Daria are 23 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Tânăra este studentă la o Facultate de Arte Plastice și muncește în același timp, într-un oraș aflat la 500 de kilometri de cel în care locuiește mama ei.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Marele regret al artistei

Cum arată și cu ce se ocupă fiica Narcisei Suciu. Deși s-a bucurat pentru fiica ei, artista a suferit mult când fiica a plecat de acasă. Se întâmpla în urmă cu trei ani de zile, când a fost admisă la o facultate de arte plastice.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki.

Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute… E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria.

El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.', declara Narcisa Suciu în urmă cu trei ani la Antena Stars.

Citește și: Cum arată Narcisa Suciu la 10 ani după ce a plecat din România

Citește și: Narcisa Suciu, îngrijorată pentru fiica sa, care merge la muncă în Finlanda în plină pandemie de coronavirus

Citește și: Bianca Brad a avut cancer la sân

Citește și: Angela Martini, noi dezvăluiri despre noaptea în care Dragoș Săvulescu a fost reținut

Daria a avut o expoziție în centrul orașului Helsinki

În urmă cu doi ani, Daria a avut o expoziție la un centrul cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

Acum, tânăra în vârstă de 23 de ani, care e și foarte activă pe Instagram, trăiește în Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei. În imaginile pe care le postează pe Instagram, Daria poartă diverse ținute, toate stilate.

A lucrat în librărie la începutul pandemiei

În 2020, Narcisa Suciu spunea despre fiica ei că lucrează într-o librărie. Într-o intervenție la Magic FM, artista a recunoscut că nu se simte în siguranță și nu e mulțumită de modul în care guvernul din Finlanda a gestionat pandemia de coronavirus.

Narcisa este extrem de îngrijorată în acest context pentru fiica sa, nevoită să lucreze în continuare, potrivit VIVA!.

„Mi-ar fi plăcut foarte tare ca guvernul ţării în care eu locuiesc să aibă aceeaşi atitudine cu guvernul României. Din nefericire, aici nu s-a întâmplat aşa, drept pentru care fiica mea a fost la serviciu şi vineri şi sâmbătă.

Ea lucrează la o librărie mare, dintr-un centru comercial. Vineri îmi spunea că au avut în jur de 200 de clienţi. Mă stresează groaznic', a declarat Narcisa Suciu acum aproape 2 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter