Ce cadouri poți oferi angajaților pentru finalizarea unui an de muncă de acasă? TOP 4 idei

Publicat pe

Pandemia a schimbat foarte multe lucruri, inclusiv sistemul de muncă. Astfel, foarte multe companii au închis sediile fizice, motiv pentru care angajații au fost nevoiți să muncească de acasă. Dacă și firma ta se află în aceeași situație și vrei să răsplătești munca angajaților devotați, care și-au dat la fel de mult interesul, în ciuda acestei schimbări radicale, este bine să le oferi un cadou special. Citește în continuare articolul, pentru a afla ce atenții poți oferi angajaților tăi, cu ocazia finalizării unui an de muncă remote.

Iată ce daruri poți oferi angajaților ce lucrează excelent în sistem remote:

  • Coșuri cadou

Dacă îți dorești să le arăți angajaților recunoștința și aprecierea ta față de aceștia, atunci este bine să iei în calcu oferirea unor coșuri cadou, încărcate cu foarte multe bunătățuri. Orice angajat se va bucura de o sticlă de vin bună, o cutie de bomboane delicioase și alte delicii de nerefuzat. În cazul în care te încântă această idee, atunci verifică oferta din magazinul online de coșuri cadou numit Boutiquecadeaux.ro, unde găsești o varietate de astfel de atenții. Orientează-te spre un model de coș diversificat, care să aducă zâmbetul pe buze chiar și celor mai pretențioși angajați. 

  • Voucher la un magazin cu renume

În cazul în care îți dorești ca angajații firmei să se simtă cât mai apreciați pentru munca pe care o depun zilnic, atunci poți să te gândești să le oferi un voucher, un discount la un magazin popular. Poate fi vorba despre un magazin de haine, de electronice ori de articole pentru casă. 

  • Articole periferice

Fiecare angajat care lucrează remote are nevoie de cele mai bune articole periferice, pentru ca munca să se poată desfășura întotdeauna în cele mai bune condiții. De aceea, pentru a mulțumi tuturor angajaților pentru devotament și implicare, dar și pentru a oferi o mână de ajutor, poți să le dăruiești un set de accesorii periferice de înaltă calitate. Astfel, poți constitui pachete ce includ tastaturi performate și mouse-uri de ultimă generație. Cu siguranță, fiecare angajat va fi plăcut surprins de cadou. 

  • Bonus pentru plata energiei electrice

În momentul în care angajații unei firme muncesc de acasă, este clar că aceștia consumă mai mult curent electric în propriul cămin. De aceea, dacă îți dorești să-ți ajuți angajații și să-i faci să se simtă și mai bine în firmă, le poți oferi un ajutor pentru plata facturilor de energie electrică, care au crescut în ultima perioadă. Astfel, poți oferi lunar un bonus cu ajutorul căruia fiecare angajat să plăteasca mai ușor facturile. Un astfel de gest poate fi apreciat la cote maxime de către angajați, așa că este bine să iei în considerare acest tip de cadou.

În cele din urmă, ține cont de toate aceste idei de cadouri pentru angajații companiei tale și încearcă să faci o alegere inspirată pentru a reuși să mulțumești pe toată lumea. Acest gest va fi apreciat în special în preajma Crăciunului și a celorlaltor sărbători.  

Sursa foto: Pexels.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter