Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: "M-am panicat foarte tare!"

Publicat pe

În seara asta, la Căsătoriți pe nevăzute, are loc o nuntă între doi oameni care nu s-au văzut niciodată, dar care sunt compatibili din punct de vedere științific. Nunta nu este lipsită de remușcări din partea mirilor, diferența de vârstă fiind una dintre probleme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-au așteptat o viață întreagă, iar cu ajutorul a patru experți în psihoterapie de cuplu, psihosexologie, tehnica seducției și genetică au ajuns să se întâlnească în cel mai curajos experiment la care pot lua parte vreodată: reality show-ul Căsătoriți pe nevăzute.

Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: "M-am panicat foarte tare!"Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute: "M-am panicat foarte tare!"

În această seară, de la ora 21:30, ofițerul stării civile va formaliza încă o nuntă între doi oameni care nu s-au văzut niciodată, dar care sunt compatibili din punct de vedere științific.

Dana are 32 de ani și este inginer în industria textilă. Pentru că nu s-a simțit împlinită în carieră, a ales să devină instructor de fitness, iar în timpul liber adoră să facă dansuri latino și cățărări. Viitorul ei soț, Adrian (42 de ani) iubește copiii, face mult sport și una dintre temerile lui este să nu ajungă vreodată să aibă burtă.

Dana și Adrian vor păși în această seară la propria nuntă pe nevăzute, iar după primele secunde de interacțiune, mirele o va întreba: 'Nu e ceea ce te așteptai?', iar răspunsul miresei va surprinde audiența: 'Ba da, eu am cerut să fie blond cu ochii albaștri'.

Deși 'chimia' dintre cei doi este evidentă, tensiunile nu vor sta departe de Dana și Adrian, chiar la marele eveniment.

'Mă bucur, dar mi-e teamă de diferența asta de vârstă. Nu știu neaparat ce simt, sunt confuză, sunt debusolată. M-am panicat foarte tare. Am o problemă cu vârsta. Mă gândeam dacă nu ar fi acesta un motiv de despărțire', a spus Dana la nunta ei, imediat după ce a semnat actele.

Panicată de decizia pe care a luat-o, mireasa a întrebat toți invitații: 'Vă place soțul meu? Nu vi se pare cam mare?'.

Cum au reacționat aceștia, dar și ce părere are mama miresei despre ginerele ei, aflăm într-o nouă ediție Căsătoriți pe nevăzute – în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV.

Citește și: Michelle și Barack Obama au împlinit 29 de ani de căsnicie!S-au întrecut în declarații de dragoste!

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Adrian Cristea.Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a reprofilat

Citește și:Cum s-au cunoscut Smiley și Gina Pistol. Artistul s-a îndrăgostit de ea la un concert

Elena Lasconi este primarul care oficializează căsătoriile concurenților de la Căsătoriți pe nevăzute

Deciziile celor patru experți în formarea cuplurilor sunt o mare responsabilitate, aliatul comun este știința. 'Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune cu o miză foarte mare, pentru că presupune găsirea unui partener de viață… pentru o viață!', spune Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu.

Și pentru Elena Lasconi, primarul care oficializează căsătoriile concurenților, show-ul bazat pe știință este o provocare:

'Cred că dragostea este și știință, dar sunt absolut sigură că pe măsură ce o să descoperim foarte multe lucruri în știință, probabil că o să avem ecuații matematice și rezultatele analizelor pentru foarte multe lucruri pe care astăzi le punem sub semnul întrebării. E o nebunie!', a spus aceasta.

Loredana și Daniel s-au căsătorit recent

Loredana și Daniel s-au cunoscut recent pentru prima dată la cel mai important eveniment din viață: nunta lor.

'Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă! Dar vedem că e treabă serioasă!', au spus părinții mirelui în timp ce așteptau mireasa.

Întâlnirea a fost extrem de emoționantă, iar Loredana i-a făcut mirelui un cadou neașteptat: 'Acesta e pentru tine. Să ai grijă de el!', a spus aceasta la câteva secunde după a răspuns 'Da!' la întrebarea – 'De bună voie și nesilită de nimeni, îl iei în căsătorie pe Daniel?'.

Deși au crescut în același oraș și au învățat în același liceu, Daniel și Loredana nu s-au cunoscut. Imediat după ceremonie, tinerii însurăței au răspuns la câteva întrebări. Suntem bine! Mă bucur că am ajuns în sfârșit în acest punct. A fost o așteptare destul de greoaie', a spus Daniel.

Loredana a părut entuziasmată de alegerea experților și a spus despre Daniel că este o persoană foarte easy-going' (n.r relaxată) și o face să se simtă în largul ei.

Rudele și prietenii au fost încântați de felul în care arată cei doi și speră că vor reuși să întemeieze o familie.

Loredana i-a intrat în grații și socrului. Pare o fată extraordinară, o fire comunicativă, veselă. Ceea ce ne încântă! Îmi place de ea!', a declarat Valentin, tatăl lui Daniel

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter