A fost găsită cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu. Ce solicitase afaceristul

Publicat pe

Cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu a fost găsită. Cele mai noi informații din ancheta deschisă de autoritățile, după ce miliardarul român a a căzut lângă Milano, scoate la iveală faptul că omul de afaceri încerca să preia controlul asupra aparatului de zbor înainte să se prăbușească.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu a fost găsită. El a cerut să revină pe aeroport la câteva minute de la decolare, potrivit „Corriere della Sera', care a publicat ultima convorbire cu turnul de control.

A fost găsită cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu. Ce solicitase afaceristulA fost găsită cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu. Ce solicitase afaceristul

Cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu a fost găsită. Ultimele cuvinte ale miliardarului

Între timp, cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu a fost găsit, iar procurorii au găsit și imagini de pe camerele de supraveghere, care surprind momentul impactului.

Cutia neagră a avionului pilotat de Dan Petrescu a fost găsită. În acest moment, anchetatorii cercetează datele de pe cutia neagră, considerată principala sursă de informații în cazul acestor tragedii. Până acum nu s-a făcut nicio declarație oficială în acest sens.

„Am o mică deviere de la traseu', le-ar fi răspuns pilotul, potrivit sursei amintite mai sus. Ar fi cerut apoi să revină pe aeroport: au fost ultimele sale cuvinte, pentru că un minut mai târziu, aeronava a dispărut de pe radar.

Tiziana Siciliano, procuror spune: „Traseul de zbor a fost urmat până la un anumit punct, apoi a apărut o anomalie pe traseul de pe radar, iar avionul s-a prăbușit. Nu a fost o alarmă, dar a fost o anomalie. Oricum, trebuie făcut o anchetă completă. Am strâns deja imagini video'.

Citește și: Primele ipoteze în cazul prăbușirii avionului pilotat de Dan Petrescu

Citește și: Mama lui Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea

Tragedie văzută de un martor ocular

Un tânăr a surprins momentul prăbușirii de la fereastra casei sale, în timp ce stătea cu un prieten. El a oferit anchetatorilor primele imagini după ce avionul cu 8 oameni la bord a căzut peste o clădire din Milano aflată în construcție.

Tragedia s-a petrecut în apropiere erau o stație de autobuz și una de metrou, așa că putea fi mult mai mare. Pentru că accidentul a avut loc într-o zonă rezidențială, sunt mulți martori. Mulți dintre ei au spus că avionul a avut probleme înainte să cadă.

-Era ora 1.05 p.m. (14:05 – ora României), când am auzit sunetul unui avion deasupra mea de parcă i se îneca motorul

Eram în casă, am auzit un zgomot surd ca al unui motor care nu funcționa, foarte repede am auzit explozia și apoi coloana de fum. Un dezastru.

-Am auzit o explozie foarte puternică, au zdrăngănit geamurile casei, așa că am deschis fereastra și am văzut un mare nor de fum cum se ridică spre cer. Asta am văzut.

-Ditamai coloana de fum, Fecioară Maria!

Sistemele de monitorizare a zborurilor arată că avionul înmatriculat în România a avut probleme la câteva minute de la decolare. A deviat de la traseu, iar asta le-a atras atenția controlilor de trafic.

Ce avere avea Dan Petrescu

Dan Petrescu controla suprafețe mari de terenuri din București, dar și din țară. Cele mai vizibile erau în 2010 cele 15-20 de centre care includeau la vremea respectivă și hipermarketurile Real și alte galerii comerciale, afaceri care i-au adus un total de trei miliarde de euro, spune Antena3.

Potrivit Adevărul.ro, chiar şi fostul tenismen Ion Ţiriac a susţinut de mai multe ori public faptul că Dan Petrescu este mai bogat decât el. „Dan Petrescu: avere de 1 miliard de euro. Asociat în afacerile familiei Ţiriac: Unicredit Ţiriac Bank, holdingul Rocar, plasamente imobiliare.

Bun prieten cu Adrian Sârbu şi cu alţi moguli. Rezident Monte Carlo, Av. Princesse Grace, Columbia Palace. Personaj discret, nu există fotografii cu el’, scria o jurnalistă despre misteriosul român, în binecunoscuta listă a „Grupului de la Monaco’.

Dan Petrescu mergea în Sardinia

Dan Petrescu mergea în Sardinia, la mama lui. Cu toate că afaceristul petrecuse mult timp în locuința din Sardinia, fiul său, Dănuț, nu apucase să o vadă.

El a fost cel care a insistat să meargă, dat fiind că vremea era încă frumoasă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter