Claudia Pătrăşcanu, decizie radicală după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară: „Renunț la tot”

Publicat pe

Claudia Pătrăşcanu, decizie radicală după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară. Deși în ultima vreme Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău păreau că în sfârșit au ajuns să se înțeleagă mai bine, se pare că relația lor s-a deteriorat din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrăşcanu, decizie radicală după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară. Ei se luptă de doi ani de zile prin tribunale pentru custodia celor doi copii, Gabriel și Nicholas, iar banii, încă o dată, tensiuni.

Se pare că, de curând, Gabi Bădălău ar fi refuzat să îi dea artistei Claudia Pătrășcanu, fosta lui soție, o pensie alimentară în valoare de 3.000 de euro. Artista e determinată să renunțe la bani pentru a pune capăt divorțului.

Claudia Pătrăşcanu, decizie radicală după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară: „Renunț la tot'Claudia Pătrăşcanu, decizie radicală după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară: „Renunț la tot'

Claudia Pătrășcanu spune de ce Bădălău a refuzat să îi dea 3000 de euro pensie alimentară

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu a lăsat de înțeles că Gabi Bădălău este influențat în decizii de iubita lui, Bianca Drăgușanu, fără însă să îi menționeze însă numele.

„Gabi e schimbător, el joacă niște roluri. Vreau să terminăm odată, au crescut copiii și noi stam prin divorțuri. La un moment ei o să ne judece pentru ce facem acum.

Sunt dispusă să renunț și la pensia copiilor. Renunț la partaj, la tot. Gabi este pe un drum rătăcit. E influențat.

Această situație în care mă aflu de doi ani pe mine m-a maturizat. L-am întrebat: de ce? La mine nu există ambiții.

Nu știu ce să zic (nr. dacă este sau nu adevărat), în viața mea lucrurile s-au așezat foarte frumos și foarte clar.

Avem drumurile separate, vizibil, nu știu ce se întâmplă în familia lor, cum nici ei nu știu ce se întâmplă în familia mea. Nu-mi dau cu presupusul, pe mine nu m-ar putea influența nimeni niciodată, eu fac ceea ce simt eu.

Această pensie a fost când noi am ajuns la mediatori, nu s-a acceptat. Vreau ca cei doi copii să rămână la mine, el să vină să îi viziteze când vrea', a spus Claudia Pătrășcanu, la 'Xtra Night Show'.

Citește și: Gabi Bădălău, o nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu. I-a furat avocatul

Citește și: Claudia Pătrășcanu, în război cu Gabi Bădălău din cauza Biancăi Drăgușanu: „Are nevoie de expertiză psihologică

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după a avut COVID-19

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea

Ce își dorește acum Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu vrea ca divorțul să se termine cât mai repede, însă, conform declarațiilor ei, Gabi Bădălău își dorește să o mai țină prin tribunale încă doi ani.

„Eu încă de la început mi-am dorit să rămânem într-o relație normală pentru cei doi copii, îmi doresc în continuare, nu mă dezic de dorințele mele, doar că fiecare face cât poate, nu judec pe nimeni, îmi accept viața așa cum este și consider că așa devin și mai puternică și mai realistă.

Nu neapărat (nr. n-am ajuns la un acord), suntem în același divorț în instanță, îmi doresc să ajungem pe o linie de plutire. Vreau să ies din acest divorț, dar nu știu când se va întâmpla. Aștept să văd ce decizie ia instanța', a concluzionat cântăreața.

În ce stadiu a ajuns procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu

În urmă cu două luni, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu se pune în discuție o împăcare între ea și Gabi Bădălău și a detaliat în ce stadiu este acum procesul de divorț.

„În septembrie o să mai avem un termen și o să vedem ce o să se întâmple și atunci. O să se termine toate aceste lucruri într-o zi, însă iau lucrurile așa cum vin de la Dumnezeu.

Nu țin legătura cu Gabi. Vorbim foarte rar doar pentru copii și atât, dacă îl interesează bineînțeles acest lucru. Nu vreau să mă împac cu Gabi, el nu mai înseamnă nimic pentru mine, nu se pune în discuție așa ceva.

Nu mă privește ce face el, ce viață amoroasă tumultuoasă are. El o să le dea explicații copiilor mai târziu când o să crească și o să citească pe internet despre tatăl lor.

Pe copii nu îi poți minți niciodată pentru că sunt foarte deștepți. Nu m-aș mai întoarce la el. Lucrurile s-au terminat de mult între noi doi, nu mai este cale de întoarcere., a Claudia Pătrășcanu, pentru Playtech.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter