Cabral, fotografie rară alături de mama sa: „În poză plângeam...”

Publicat pe

Cabral, fotografie rară alături de mama sa. Prezentatorul TV a postat de curând o imagine din copilărie, în care apare alături de femeia care i-a dat viață. Fanii au observat imediat cu cine seamănă fetița lui Cabral, Namiko!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România. Acesta are o carieră impresionantă, apărând zilnic la ProTV, unde moderează emisiunea „Ce spun românii?!'. Mai presus decât cariera este familia, acesta având o căsnicie frumoasă alături de Andreea Ibaka. Împreună au și o fetiță, pe Namiko și așteaptă cel de-al doilea copil, Andreea fiind deja în ultimul trimestru de sarcină.

Cabral, fotografie rară alături de mama sa: „În poză plângeam...'Cabral, fotografie rară alături de mama sa: „În poză plângeam...'

De curând, celebrul om de televiziune a postat o fotografie din copilăria sa în care apare alături de femeia care i-a dat viață. Fanii au observat imediat asemănările dintre acesta și fiica lui, Namiko.

Citește și: Gravidă în nouă luni, Andreea Ibacka a făcut un gest care l-a șocat pe Cabral:”N-am zguduit copilul!”

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere:„Să ne iubim mereu la fel

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:„Lumea m-a luat la șuturi'

Cabral, fotografie rară alături de mama sa

Cabral Ibaka este deja cunoscut pentru carisma sa. Acesta a postat o fotografie din copilărie în care apare alături de mama lui. Alături de poză, prezentatorul TV a scris și un mesaj în stilul lui specific, amuzant.

„În poză plângeam că făcea un vecin mici și nu mi-a dat decât 47… poftă păstrată și peste ani', a scris, în spirit de glumă, prezentatorul de la PRO TV.

Fanii au reacționat imediat cum au descoperit imaginea cu vedeta de la ProTV, observând asemănările dintre el și fiica sa. Ba mai mult, aceștia au transmis o mulțime de gânduri bune atât lui, cât și mamei, și soției sale.

„Artemis îl ține pe Cabral în brațe??? Foarte frumoasă mama voastră! Să fie sănătoasă și să vă trăiască muuuulți ani! (…)', a scris un fan.

„Ce fotografie frumoasă. Aici ne dăm și mai bine seama cât de tare îți seamănă Namiko. Foarte faini sunteți! Naștere ușoară Andreei. (…)', a notat altul.

Cabral, abandonat de tatăl biologic

Cabral a vorbit pe blogul său personal despre familia lui. Acesta a subliniat faptul că a fost părăsit în copilărie de tatăl său biologic, Alexander. Ba mai mult, acesta a dezvăluit că la vârsta de 13 ani, tatăl lui i-a propus să se mute alături de el în Congo, însă a refuzat categoric.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate (…), s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo (…). Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar', a povestit el.

„Nu îl urăsc'

Se pare că prezentatorul TV nu îi poartă pică tatălui său. Acesta susține că nu l-a putut ierta niciodată, dar că nu îl urăște. Cabral nu îi dorește răul, însă susține că l-a pedepsit prin indiferența pe care i-a arătat-o de-a lungul anilor.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…).', a spus el.

Cabral a fost crescut de tatăl său vitreg

Acesta nu a simțit complet lipsa bărbatului în casă deoarece mama lui s-a recăsătorit cu Mircea, un bărbat care l-a crescut și l-a iubit pe prezentatorul TV ca pe copilul lui. Cei doi au o relație excelentă și Cabral îi este recunoscător.

„Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea', s-a confesat Cabral.

Sursă foto: Instagram și Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter