Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu: „Nu am putut rezona cu ea”

Publicat pe

Ștefan Manolache a făcut primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu. Acesta a ținut să puncteze că nu ea a fost cea care l-a părăsit, dând de înțeles că decizia i-ar fi aparținut lui. Fapt total nepotrivit, pentru un gentleman. Totodată, „Prințișorul Taxiurilor' a recunoscut că are o nouă iubită. El și Andreea, fostă concurentă de la Puterea dragostei au deja planuri mari împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Ștefan Manolache a stârnit numeroase controverse în presă și în mediul online, după ce s-a afișat alături de Andreea, fostă concurentă de la Puterea dragostei. S-a scris atunci despre o despărțire între el și Eva Zaharescu, mai ales că el nu a fost prezent la ziua ei de naștere. Recent, bărbatul a confirmat zvonurile, susținând că el și fiica Andreei Berecleanu nu mai sunt împreună.

Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu: „Nu am putut rezona cu ea'Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu: „Nu am putut rezona cu ea'

Așadar, se pare că povestea de iubire dintre Eva Zaharescu și Ștefan Manolache a durat doar… o vară. Fostul reporter de la Acces Direct a vorbit pentru prima dată despre despărțirea dintre ei, confirmând astfel zvonurile. Ba mai mult, el a dezvăluit și motivele care ar fi condus la separare.

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu și Ștefan Manolache s-au despărțit.Cu cine a fost surprins „Prințișorul taxiurilor'

Citește și: Fiica Andreei Berecleanu are un nou iubit.Eva Zaharescu și Ștefan Manolache, primele imagini împreună

Citește și: Gina Pistol a suferit enorm la divorțul părinților, care și-au disputat custodia ei:„Femeia aia era agresivă'

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:„Lumea m-a luat la șuturi'

Ștefan Manolache, primele declarații despre despărțirea de Eva Zaharescu

Ștefan Manolache a confirmat public despărțirea de fiica Andreei Berecleanu. El a susținut că nu ea l-ar fi părăsit, afirmație ce i-a lăsat mască pe mulți, pentru că nu se cade ca un gentleman să spună că el „i-a dat papucii' unei femei. Cât despre motivele despărțirii, acesta a declarat că Eva Zaharescu nu ar fi fost pe aceeași lungme de undă cu el și că nu a putut rezona cu ea.

„Eva Zaharescu este o tânără care nu a fost pe aceeași lungime de undă cu mine. Ne-am despărțit, să spunem, din cauza nepotrivirii de caracter. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este însă că ea nu a fost cea care m-a părăsit, restul poate fi înțeles. Eva este, fizic, o persoană deosebită…

Am avut și eu vârsta ei, am trecut și eu prin anumite experiențe, dar nu am putut rezona cu ea', a spus Ștefan Manolache pentru Fanatik.ro.

„Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea'

Ștefan Manolache a ținut să precizeze că infidelitatea lui nu ar fi fost o cauză a despărțirii dintre el și Eva, pentru că ar fi cunoscut-o pe noua lui iubită când el și fiica prezentatoarei erau certați. A povestit că prima dată a întâlnit-o pe Andreea la Iași, când tânăra se cazase la hotelul familiei lui.

„Eram certat cu Eva Zaharescu când am văzut-o prima oară pe Andreea. Se cazase chiar la hotelul familiei mele din Iași, avea un eveniment, cânta. Am văzut-o la hotel, mi-a plăcut, m-am interesat puțin de ea, am aflat cine este și i-am scris pe Instagram. Apoi i-am cerut numărul de telefon și am vorbit, din nou', a adăugat Ștefan Manolache.

Cum a cunoscut-o Ștefan Manolache pe actuala lui iubită, Andreea

Ulterior, după ce o cunoscuse pe Andreea, el s-ar fi întors la Eva, însă împăcarea nu ar fi ținut mult. S-ar fi despărțit din motivele enumerate mai sus, iar mai apoi s-ar fi întâlnit din nou cu fosta concurentă de la Puterea dragostei.

„M-am împăcat cu Eva, dar lucrurile nu au mai ținut mult și m-am despărțit din motivele pe care le-am spus. În schimb, am reînceput să vorbesc cu Andreea și ne-am întâlnit la … Festival, iar acolo s-a aflat că suntem împreună', a mai transmis el.

În prezent, Ștefan Manolache se declară foarte mulțumit de relația cu Andreea. Spune că îi place foarte mult de ea și că e foarte diferită față de apariția ei de la Kanal D. A povestit despre ea că este o femeie cu o „bunătate fără seamăn', care-i pune mereu pe cei dragi pe primul loc.

„Îmi place foarte mult de ea. Este cu totul și cu totul diferită de felul în care a fost percepută după acea emisiune.

Este o femeie de o bunătate fără seamăn, chiar mi-aș dori să se înrăiască puțin, chiar lucrez la asta, pentru că întotdeauna îi pune pe alții pe primul loc. Ea se sacrifică', a mai mărturisit bărbatul.

„Vom merge la Londra, acolo unde sunt părinții ei'

Ștefan Manolache și noua lui iubită, Andreea, au deja planuri mari împreună. Au de gând ca în viitorul apropiat să meargă în Londra, pentru ca el să-i cunoască părinții.

„Andreea este mai matură decât credeam, iar asta mi-a plăcut. Da, avem niște planuri împreună, vom merge la Londra, acolo unde sunt părinții ei', a continuat fostul reporter de la Acces Direct.

Și iubita lui Ștefan Manolache a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui. Astfel, aceștia nu mai au niciun motiv să-și ascundă relația.

„Mi-a plăcut la el că este foarte asumat și foarte direct. Dar relația dintre noi a venit oarecum natural, de la sine.

Da, am vorbit despre sentimente. Iar eu nu prea fac declarații de acest gen, prefer să arăt ce înseamnă persoana de lângă mine, pentru mine. Iar cu Ștefan am o relație în adevăratul sens al cuvântului', a spus Andreea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter