Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit. Îndrăgostiții au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor. Pe contul lor de socializare au și apărut primele fotografii de la cununia civilă. Iată cum au ales să se îmbrace în ziua cea mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Izabela și Blaze de la Mireasa au rămas împreună chiar și după terminarea competiției de la Antena1. Concurentul a decis să o ceară în căsătorie în timpul emisiunii, așa că îndrăgostiții aveau planurile făcute pentru cununia civilă.

Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilăIzabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Foștii concurenți au decis să nu mai amâne evenimentul cel mare, întrucât a durat ceva timp până când Blaze a făcut rost de certificatul de celibat. Ei bine, au organizat totul, s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă și s-au căsătorit. Iată primele imagini de la eveniment.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Andrei Aradits din serialul Vlad, înainte să fie celebru:„N-am luat banii, dar mita la noi este…’

Citește și: Cum arată acum Ovidiu Cuncea, actorul care s-a făcut preot.Apariție surprinzătoare la un eveniment

Citește și: Cum arată Sharon Stone, la 63 de ani.A strălucit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Zurich

Citește și: Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău:„Este caz penal, o să vadă el’

Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit

Izabela și Blaze de la Mireasa au postat primele fotografii de la cununia civilă. Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție și au ales să poarte niște piese vestimentare foarte interesante.

Fosta concurentă a purtat un tricoul negru, o pereche de pantaloni cu animal print, dar și cel mai important accesoriu- zâmbetul. Blaze a purtat și el un tricou negru, o pereche de pantaloni de aceeași culoare, bocanci albi și un fes.

Izbela a decis să preia numele soțului ei, iar de acum se va numi Izabela Okatapa.

Cum a cerut-o în căsătorie Blaze pe iubita lui

Blaze s-a hotărât să o ceară în căsătorie pe iubita lui, cu care vrea să îmbătrânească până la adânci bătrâneți.  A pregătit inelul, s-a pus în genunchi și i-a pus întrebarea mult așteptată.

„În casă număram seara trecută două cupluri logodite, în seara asta numărăm trei.(…) și au primit un bonus la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată, respectiv s-a eliberat casa băieților pentru cele trei cupluri logodite. Trei zile și trei nopți le vor petrece acolo în casă, separat de restul.(…) Izabela și Blaze deja s-au luat de la pusul mesei',  a precizat Gabriea Cristea.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter