Cleopatra Stratan împlinește 19 ani în ziua în care aniversează un an de la logodnă! Mesajul lui Edward Sanda: „Soția mea...”

Publicat pe

Cleopatra Stratan împlinește astăzi 19 ani. În familia ei este dublă sărbătoare, pentru că tot astăzi, pe 6 octombrie, ea și Edward Sanda aniversează un an de la logodnă. Așa cum era de așteptat, soțul ei a fost primul care i-a urat „la mulți ani' și a surprins-o cu o frumoasă declarație de iubire. Iată ce mesaj i-a transmis cântărețul superbei sale soții!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan este astăzi în culmea fericirii, pentru că împlinește 19 ani! În plus, tot astăzi, ea și Edward Sanda aniversează un an de la logodnă. Așadar, proaspeții însurăței au un dublu motiv de sărbătoare! Încă de la primele ore, cântărețul i-a adus zâmbetul pe buze artistei cu un cadou special, dar și cu o declarație de iubire.

Cleopatra Stratan este sărbătorita zilei de astăzi în showbiz-ul românesc! Fiica lui Pavel Stratan împlinește 19 ani chiar în ziua în care aniversează un an de la logodna cu Edward Sanda. Au celebrat împreună, mai ales că cei doi s-au mutat împreună după nuntă. Astfel, cântărețul a profitat de ocazie și i-a făcut o primă urare soției lui.

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie:„Nu ni se pare nimic neobișnuit'

Citește și: Cum se înțelege Edward Sanda cu soacra lui:„M-a învățat să…'

Citește și: Ce se întâmplă cu averea lui Alin Oprea, după divorț:„Am realizat că…'

Citește și: Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul 'Bridgerton', a murit de COVID-19. Avea 53 de ani

Cleopatra Stratan împlinește 19 ani în ziua în care aniversează un an de la logodnă

La miezul nopții, Edward Sanda a postat la InstaStory mai multe imagini cu Cleopatra Stratan, în dreptul cărora îi ura „la mulți ani'. După cum se poate vedea în fotografii, cei doi au ciocnit un pahar în cinstea aniversării artistei, dar și a împlinirii primului an de la logodnă.

Imediat după, Edward Sanda a postat și o imagine cu el și Cleopatra Stratan, pe Instagram. În dreptul pozei de colecție cu ei doi, cântărețul i-a făcut și o declarație de iubire. I-a spus vedetei că i-a furat inima din prima clipă și a numit-o „soția lui pe viață'.

„Azi e despre tine! ? Tu! Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit!

Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! «Te iubesc» e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! La mulți ani, soția mea pe viață!', i-a spus Edward Sanda Cleopatrei Stratan pe Instagram.

La rândul ei, Cleopatra Stratan și-a făcut partenerul să zâmbească, mulțumindu-i pentru urarea primită: „Ce frumos! Te iubesc'.

Ca cadou i-a făcut Edward Sanda artistei

În același timp, Cleopatra Stratan s-a lăudat cu darul primit de la Edward Sanda de ziua ei de naștere. Cântărețul i-a făcut cadou un aparat foto instant, de culoare mov, și au făcut deja primele poze.

„Cel mai bun cadou. Mulțumesc, iubire!', i-a spus Cleopatra Stratan lui Edward Sanda, la InstaStory.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter