Irina Birou a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă: "Am plâns non-stop"

Publicat pe

Irina Birou este în culmea fericirii. Interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viață, chiar de ziua ei de naștere. Cântăreața susține că nu s-a așteptat vreo secundă, însă iubitul ei a pregătit totul până la ultimul detaliu. Iată cum arată inelul de logodnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După o perioadă destul de dificilă, soarele a ieșit și pe strada Irinei Birou. Cântăreața a fost cerută în căsătorie și a făcut primele declarații despre cum a decurs întregul moment.

Irina Birou a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă: "Am plâns non-stop"Irina Birou a fost cerută în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă: "Am plâns non-stop"

În plus, artista recunoaște că nu s-a așteptat vreo secundă, întrucât totul s-a întâmplat la ziua ei de naștere. Ei bine, Irina Birou ne-a arătat și inelul de logodnă, care are o piatră impresionantă.

Citește și: Irina Maria Birou a aflat sentința în dosarul accidentului mortal pe care l-a provocat.Câți ani de închisoare a primit cântăreața

Citește și: Cine este Jeni Ion de la X Factor.Concurenta și-a pierdut auzul

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh:„Nu-mi place să fiu singură’

Irina Birou a fost cerută în căsătorie

Irina Maria Birou a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Surpriza a avut loc de ziua ei de naștere, unde era sărbătorită cu fast de oamenii apropiați. După ce i-a fost adus tortul și toată lumea i-a cântat, o persoană a venit și i-a înmânat o foaie pe care scria: 'Citește!'.

După câteva clipe, interpreta de muzică populară și-a dat seama ce se întâmplă. Extrem de emoționată, a acceptat cererea în căsătorie.

Nu mă așteptam absolut deloc. Am avut petrecere surpriză de ziua mea (…) Deja după ce mi-au adus tortul și-am avut artificii ș.a. , am avut un moment în care mi-a dat cineva o foaie și zice: 'Citește!'. Am început să citesc, nu mi-a dat seama. Abia după ce am întors foaia și am citit partea a doua am realizat că mă cere de nevastă', a povestit Irina Maria Birou, la Antena Stars.

Totodată, Irina a mai spus că a plâns foarte mult, pentru că își făcuse o rezervare la un restaurant. Însă, iubitul ei i-a cerut să vină să îl ia din locul în care se afla. Când a ajuns la locație a fost extrem de nedumerită de ceea ce se întâmpla.

Am plâns foarte mult, am plâns non-stop. Eu îmi făcusem rezervare pentru 10 prieteni la restaurant și îl grăbeam. El are un restaurant de evenimente și zice: „Ok, dar vino să mă iei de aici'. Eu, supărată că pierdem masa. (…) Am ajuns, era întuneric. Am deschis ușa, a început formația să cânte, am avut o surpriză', a mai povestit interpreta.

sursa foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter