De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express. Reacția lui Connect-R

Publicat pe

Mihai Petre a izbucnit la Asia Express. Tensiunea este din ce în ce mai mare, iar concurenții vor să treacă cu bine peste probele propuse de Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii. În urmă cu doar o ediție, dansatorul nu a mai ținut cont de nimic și a făcut asta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira a pierdut un transport din cauză că nu a înțeles ceea ce i-a spus șoferul. Mihai Petre s-a înfuriat și a început să țipe la colega lui de echipă, care, de altfel, este și soția lui. Shift și Connect-R au fost de față și au rămas șocați să îl vadă pe artist în starea respectivă.

De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express. Reacția lui Connect-RDe ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express. Reacția lui Connect-R

Constrânși de faptul că era neapărat să se urce într-un mijloc de transport, Elwira și Mihai Petre au cedat. Însă, dansatorul, vizibil afectat de cele întâmplate, nu a mai țint cont de nimic și a început să țipe.

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, discuție aprinsă la Asia Express:„Din prima zi m-ai…'

Citește și: Ce avere avea Dan Petrescu, afaceristul mort în accidentul aviatic din Milano.Era unul dintre cei mai bogați români!

Citește și: Nicoleta Nucă, eliminată de la Bravo, ai stil:„Aveam impresia că…’

Mihai Petre a izbucnit la Asia Express

Elwira și Mihai Petre au întrebat mai multe persoane dacă sunt dispuse să îi ducă cu mașină. Un șofer a decis să facă acest lucru, însă concurenta a decis să se întoarcă și să se îndrepte către alt vehicul. Bărbatul nu a mai așteptat și a decis să plece.

În acel moment, Mihai Petre a observat cele întâmplate și a început să țipe la soția lui.

Ce faci? Ce faci? De ce nu te-ai urcat? Unde pleci?', striga Mihai Petre, nervos, după ce a pierdut transportul.

Ceea ce a fost și mai șocant a fost faptul că Shift și Connect-R se aflau în aproprierea cuplului și au auzit cele întâmplate.

Mamă, cum țipă la ea! Nu cred. A înnebunit', a spus Connect-R.

Cum a reacționat Elwira Duda

După ce s-au mai calmat spiritele, Elwira Duda și Mihai Petre au oferit câteva detalii despre momentul tensionat între ei. Se pare că femeia nu a înțeles ceea ce i-a spus șoferul și a decis să meargă la o altă persoană. De aici ar fi pornit întreaga situație.

Nu am înțeles. Eram sigură că nu ne duce și atunci m-am dus în mașina care era în spatele nostru', a spus Elwira Duda.

Mihai Petre și Elwira Duda fac echipă la Asia Express, sezonul 4. Cei doi au acceptat provocarea și sunt pregătiți să ajungă până în marea finală.

sursa foto- Facebook si Captura Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter