Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc: „Senzația e reciprocă”

Publicat pe

Ce spune fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc, despre Smiley. Codin Maticiuc, fostul „Crai din Dorobanți', actual tătic devotat, a împlinit marți 41 de ani. El a vorbit, cu ocazia aniversării, despre relațiile în care a rămas cu fostele lui prietene, dar și iubiții lor actuali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Printre numele mari din showbiz care l-au cunoscut îndeaproape pe acesta se numără Flavia Mihășan, Anna Lesko, Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu, dar și Gina Pistol.

Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc: „Senzația e reciprocă'Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc: „Senzația e reciprocă'

Ce spune Codin Maticiuc, despre Smiley. Cei doi sunt prieteni

Actorul spune cu mândrie că se înțelege bine foarte bine cu toate fostele sale iubite, inclusiv cu Gina Pistol, iar Smiley îi este prieten apropiat.

„Sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko.

Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă.', a dezvăluit el, pentru redacția Impact-Playtech.

Citește și: Motivul pentru care Codin Maticiuc nu a mai dorit să dea examen la actorie

Citește și: Codin Maticiuc, despre distracțiile din cluburi

Citește și: Fotografie rară cu mama Nadiei Comăneci. Cum arată la 80 de ani

Citește și: Romanița Iovan a împlinit 57 de ani, în aceeași zi în care fiul ei a făcut 15

Smiley l-a ajutat să strângă fonduri, la UNTOLD

Mai mult decât atât, Codin Maticiuc a și promovat concertul lui Smiley, susținut anul acesta la UNTOLD, celebrul festival de muzică din Cluj, implicat în strângerea de fonduri pentru renovarea spitalelor:

„Astăzi pe mainstage ul de la UNTOLD urcă Smiley, ambasadorul parteneriatului dintre UNTOLD și #spitalepublicedinbaniprivati.

Eu nu pot decât să îi mulțumesc în numele Fundația Metropolis. Suntem onorați.', scria Codin Maticiuc, pe contul său de Facebook.

Codin Maticiuc, dezvăluiri neașteptate despre mama fiicei lui

Codin Maticiuc a vorbit deschis despre Ana, iubita lui. Cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, în prezent s-a transformat într-un familist convins, după ce a cunoscut-o pe Ana Pandeli, femeia care i-a dăruit o fiica, pe Smaranda.

‘Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.Femeia e obsedata de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea.

Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, „de plictiseala’: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie ca eu nici de scris nu ma pricep darămite să-l fac). 18 minute în continuu?!? Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg, a scris Codin, despre iubita lui, pe Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă