Drama neștiută a Ellei de la Puterea dragostei: "Când tata mă lovea..."

Publicat pe

Ella de la Puterea dragostei nu a avut o viață deloc ușoară. Fosta concurentă s-a confruntat cu probleme atât în familie, cât și în viața de cuplu. În cadrul unui interviu, aceasta a vorbit deschis despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu s-a dat bătută vreo secundă, însă recunoaște că au fost momente în care a simțit că problemele nu se mai termină. În timp ce era la Puterea dragostei, bruneta a primit o veste șocantă. A aflat că unchiul, dar și mătușa ei s-au stins din viață.

Drama neștiută a Ellei de la Puterea dragostei: "Când tata mă lovea..."Drama neștiută a Ellei de la Puterea dragostei: "Când tata mă lovea..."

A fost extrem de afectată, cu atât mai mult că unchiul îi era ca un tată. În brațele lui își găsea alinare, după ce părintele ei o agresa atât verbal, cât și psihic.

Citește și: Ce acuzații îi aduce Ella lui Jador:„L-aș ruga din toată inima să mă lase să-mi trăiesc viața'

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Ella de la Puterea Dragostei și Jador:”O relație toxică”

Citește și: Mihaela Rădulescu, nud pe coperta VIVA! de Octombrie. Dezvăluiri neștiute despre viața ei de la 20, 30, 40 și 50 de ani

Citește și: Ce a făcut afaceristul Dan Petrescu cu doar câteva ore înainte de accidentul aviatic

Drama neștiută a Ellei de la Puterea dragostei

Viața Ellei de la Puterea dragostei a fost plină de obstacole. Tânara a declarat că, în timp ce era în emisiune, a aflat că unchiul ei s-a stins din viață. A fost extrem de afectată, întrucât ținea mult la acesta și chiar îi era ca un tată.

Recunoaște că în momentele în care era agresată de tatăl ei fugea la unchiul ei, care o proteja și o iubea necondiționat.

„Au fost multe momente în care mi-a fost greu la Puterea Dragostei. Cel mai greu a fost atunci când mi-am pierdut ambii unchi în 24 de ore și nu am putut să vin acasă deoarece era închisă granița. Unul dintre ei mi-a fost ca un tată și a fost extrem de greu. Mă simțeam datoare să fiu activă, deși sufletul meu era praf. La momentul respectiv îi simțeam lipsa lui Jador pentru că el cât de cât mă susținea, era alături de mine. Am fost distrusă, nu îmi venea să cred. Când tata poate mă certa, el (n.r.- unchiul care a murit) mă alina, când tata mă lovea, el mă alina. Și unchiul și mătuța mi-au fost alături, mă adopesteau pentru că eu mă adăposteam câte două trei zile pentru că erau dureroase bătăile. Dar asta nu înseamnă că nu l-am iubit pe tata sau că nu îl iubesc sau nu va fi tatăl meu până va închide ochii', a declarat Ella în emisiunea online „În Oglindă'.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei, despre problemele de sănătate ale mamei

La vârsta de cinci ani, Ella a fost la un pas să-și piardă mamă, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune extrem de gravă. Pentru o perioadă mai lungă de timp nu a înțeles ce se întâmpla în viața ei și de ce oamenii apropiați se fereau de ea.

Cu ochii în lacrimi, a dezvăluit modul în care a aflat că mama ei fusese la un pas de moarte.

La cinci ani era să îmi pierd mama, când a fost depistată cu 5 kilograme de puroi la sân și medicii îi dădeau foarte puține șanse. Ai mei se ascundeau de mine, familia, bunicii, toți se ascundeau de mine și nu înțelegeam de ce. Am început să îl urmăresc pe tata, l-am urmărit vreo 10 kilometri să văd unde se duce. M-a zărit la un moment dat și m-a luat cu el. Nu înțelegeam gravitatea situației, dar simțeam că este ceva rău. Ulterior, la câteva luni distanță, s-a transferat la sânul celălalt și atunci am înțeles că este extrem de grav. S-a dus la spital, a fost operată și doar atunci țin minte că medicul i-a spus tatălui meu că doar Dumnezeu a salvat-o. Mama, nevăzând, unde mă vedea țipând, acolo se ducea. Și mai primea și ea câte o vargă, câte o nuia, câte o palmă din greșeală, pentru că încerca să-și acopere puiul cu brațele ei. ', a mai spus Ella.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter