Romanița Iovan a împlinit 57 de ani, în aceeași zi în care fiul ei a făcut 15! Cum și-au serbat ziua de naștere

Publicat pe

Unde și-au petrecut Romanița Iovan și Albert ziua de naștere. Romanița Iovan și fiul ei și al regretatului pilot Adrian Iovan sunt născuți în aceeași zi, pe 3 octombrie. Creatoarea de modă a împlinit 57 de ani, iar Albert 15 ani. Cei doi au petrecut împreună, acolo unde adolescentul se simte cel mai bine: pe pista de raliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unde și-au petrecut Romanița Iovan și Albert ziua de naștere. Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show', de la Kanal D, Romanița Iovan a făcut dezvăluiri despre petrecerea inedită pe care au pus-o la cale.

Romanița Iovan a împlinit 57 de ani, în aceeași zi în care fiul ei a făcut 15! Cum și-au serbat ziua de naștereRomanița Iovan a împlinit 57 de ani, în aceeași zi în care fiul ei a făcut 15! Cum și-au serbat ziua de naștere

Unde și-au petrecut Romanița Iovan și Albert ziua de naștere. Se bucură mult atunci când își vede fiul împlinit. Adolescentul e pilot la doar 15 ani și își dorește să participe la marile competiții.

Unde și-au petrecut Romanița Iovan și Albert ziua de naștere

Unde și-au petrecut Romanița Iovan și Albert ziua de naștere. Creatoarea de modă și fiul ei au o relație cu totul specială. Romanița Iovan nu a încercat niciodată să îl oprească pe Albert să devină pilot de raliu, deși tatăl lui a murit tragic, într-un accident de avion.

„A fost o aniversare specială, pe circuit. El a avut etapă ieri, la Șura Mare. Ce să zic… Albert e din ce în ce mai bun, un copil deosebit.

Ca să nu mai zic că e primul mașina pe care o conduce, a noastră, e românească, și se pune în fața multor branduri din astea, nu de la noi din țară.

Eu de fiecare dată am emoții (n.r. – când fiul ei pilotează) și multe mame mă întreabă cum de am curaj. Este extraordinar să vezi cum se bucură și cum îi crește inima când are rezultate foarte bune.

Și mai mult decât atât, eu nu aveam cum să îl opresc. Este clar că e în ADN-ul lui această dorință de adrenalină. Nu vreau să îl opresc în sportul ăsta cu auto. Îmi doresc să își îndeplinească visurile', a povestit ea.

Citește și: FOTO! Romanița Iovan a făcut furori pe plajă în bikini la 54 de ani!

Citește și: Probleme cu banii? Romanița Iovan a luat o decizie neașteptată

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit

Ce urări a primit Romanița Iovan de ziua ei

Romanița a primit urări speciale de ziua ei, de la Albert, dar și de la Iulian, bărbatul alături de care trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste.

„Albert a fost cel care mi-a zis La mulți ani, dar și Iulian. Cea mai mare surpriză a fost însă pentru Albert, că prietena noastră Anca, care locuiește în Sibiu, i-a făcut un tort exact cu un podium cu mașina lui în miniatură. A fost foarte bucuros și surprins', a completat ea. Referitor la planurile fiului său.

Ce planuri de viitor are Albert

Referitor la planurile fiului său, Romanița Iovan a declarat că Albert visează să ajungă la Campionatul mondial de raliu.

„Dorința lui cea mai mare este să ajungă la VRC, la Campionatul mondial de raliu. Eu îl voi susține cât voi putea. Dacă el este atât de ambițios și va răzbate până acolo, atunci chiar se va îndeplini acest vis', a mai zis vedeta la Kanal D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter