Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul ”Bridgerton”, a murit de COVID-19. Avea 53 de ani

Publicat pe

Marc Pilcher, câștigătorul premiului Emmy pentru serialul 'Bridgerton', a murit de COVID-19. Nu avea probleme de sănătate și era vaccinat cu ambele doze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marc Pilcher, în vârstă de 53 de ani a câștigat premiul pentru Cel mai bun machiaj/ coafură pentru serialul 'Bridgerton' (Netflix).

Artistul era vaccinat cu ambele doze și nu avea alte probleme de sănătate. A făcut mai multe teste COVID-19 care au fost negative înainte de a călători spre Statele Unite pentru decernarea premiilor Emmy, și la reîntoarcerea în Marea Britanie, informează Antena 3.

La puțin timp după ce a revenit, a început să se simtă rău, iar condiția lui s-a deteriorat rapid. A murit duminică, potrivit comunicatului emis de către agentul său.

Citește și: De ce a durat așa mult procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea:„Pentru că…’

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman: „Alerg și la policlinică și la spital'

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei.

În 2019 a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru 'Mary, regina Scoției'.

Nicola Coughlan, actrița din 'Bridgerton' a scris într-o postare pe Instagram că artistul era 'extraordinar și un vizionar'.

'Marc făcea totul cu pasiune, și era incredibil de talentat. Acum nu mai mult de o lună a câștigat primul său Emmy. Este o tragedie că a plecat de lângă noi atât de tânăr, când mai avea multe lucruri de făcut', a scris ea.

'Vă rog, nu uitați de pericolul coroavirusului. Este încă aici, și este real. Vă rog, vaccinați-vă, și purtați măști să vă protejați pe voi, și pe ceilalți', a adăugat actrița.

foto: Profimedia / Instagram Marc Pilcher

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter