Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei: „L-am sunat pe tata plângând”

Publicat pe

Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei, Alexandru Ogică. Episodul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, iar, din fericire, cei doi au reușit să-l depășească, fiind acum și căsătoriți. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a povestit cum au reușit să rămână împreună, deși lucrurile dintre ei începuseră să scârțâie, dar și ce a sacrificat bruneta pentru asta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă a fost aproape să se despartă de actualul ei soț, Alexandru Ogică. Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, când erau pe la începutul relației. Din fericire, în toți cei șapte ani de când sunt împreună, au reușit să treacă peste orice episod mai puțin plăcut. În prezent, fosta concurentă de la Bravo, ai stil și partenerul ei de viață sunt mai fericiți ca oricând, mai ales că s-au și căsătorit.

Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei: „L-am sunat pe tata plângând'Larisa Udilă a fost la un pas să se despartă de soțul ei: „L-am sunat pe tata plângând'

Larisa Udilă este o femeie împlinită. Lucrurile îi merg ca pe roate pe plan profesional, fiind aproape de a-și deschide afacerea la care visează de mult timp. Situația este la fel de roz și pe plan sentimental. Ea și partenerul ei, Alexandru Ogică, s-au căsătorit recent și au devenit și părinți, având împreună un fiu superb.

Citește și: Larisa Udilă și Alexandru Ogică, primul interviu după ce s-au căsătorit:„Am plâns puțin'

Citește și: Larisa Udilă s-a căsătorit.Primele imagini de la cununie

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc:„Senzația e reciprocă'

Larisa Udilă, la un pas să se despartă de soțul ei

Deși acum au o relație foarte solidă, drept dovadă că s-au și căsătorit, Larisa Udilă și Alexandru Ogică au trecut și prin perioade mai grele. Focoasa brunetă a povestit că la un moment dat, în urmă cu mai mulți ani, au fost la un pas să se despartă. Ulterior, lucrurile s-au așezat între ei, după ce au găsit „cheia succesului' într-o relație.

Larisa Udilă a spus că ea și soțul ei, Alexandru Ogică, au avut perioade în care se înțelegeau perfect și perioade în care se „ciondăneau' toată ziua. În cele din urmă, au aflat cum funcționează cel mai bine, după ce au încercat toate variantele posibile.

„Avem perioade în care ne înțelegem foarte bine și perioade în care ne ciondănim toată ziua. Multe persoane care ne văd toată ziua împreună ne întreabă cum ne înțelegem mai ales că stăm toată ziua împreună sau când eram la distanță ne întrebau cum de ne înțelegem când avem o relație la distanță.

Cheia succesului într-o relație este să descoperiți cum vă este vouă mai bine. Noi am încercat ambele variante și am descoperit că noi funcționăm mai bine împreună', a povestit Larisa Udilă pe rețelele de socializare, conform wowbiz.ro.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' și partenerul ei sunt împreună de 7 ani

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a mărturisit că ea și Alexandru Ogică au încercat să aibă și o relație la distanță, la începuturi. Aunci, ea plecase în Indonezia, pentru a-și urma visul de a deveni model internațional. Deși ajunsese să câștige foarte mulți bani, ea și-a dat seama că nu poate sta departe de partenerul ei. În plus, pe atunci, „scânteia' dintre ei părea să dispară.

„Noi am testat în 7 ani cum ne este mai bine. Când am încercat la distanță, și asta se întâmpla la începutul relației, am plecat 4 luni în Indonezia. Visul meu era să devin model internațional. Am ajuns acolo și chiar dacă cariera mea era pe culmile succesului și câștigam mulți bani, nu puteam să stau departe de Ogi.

Relația noastră era pe punctul de a se termina, scânteia aia parcă dispărea din ce în ce mai mult și am zis că trebuie să fac ceva', a continuat Larisa Udilă.

„L-am sunat pe tata plângând'

Larisa Udilă a luat atunci decizia de a merge în Turcia, pentru a fi puțin mai aproape de Alexandru Ogică. Nu au durat decât câteva ore până ce ea și-a sunat tatăl, plângând, să-i ia bilet de avion să se întoarcă acasă. Astfel, bruneta a explicat că pentru relația ei cu actualul soț, a renunțat la cariera de model, să fie mereu împreună.

„Am zis să găsesc o locație mai aproape și am mers în Turcia. (…) Deja până să ajung acolo eram deja propusă pentru niște job-uri foarte mari. (…) Nu cred că au trecut 7 ore după ce am ajuns și l-am sunat pe tata plângând să-mi ia bilet de avion, să vin acasă.

Nu puteam să stau fără Ogi, așa că m-am întors și nu am mai plecat niciodată cu modelling-ul. Asta am sacrificat eu pentru relația noastră. Eu am avut de ales, fie să am relația cu el, fie să ne despărțim și să-mi continui visul', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter