De ce a mutat-o Oana Roman pe mama ei într-un hotel de lux: "Trebuie să fiu sigură că..."

Publicat pe

Oana Roman și-a mutat mama într-un hotel de patru stele, în contextul în care Mioara Roman are probleme de sănătate ce necesită asistență medicală specializată. Iată care este motivul pentru care vedeta nu și-a luat mama la ea acasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman se luptă de ceva vreme cu problemele de sănătate pe care le are mama sa și încearcă din răsputeri să-i asigure Mioarei Roman cele mai bune condiții. Asta în condițiile în care anul acesta a fost supusă la două operații. Drept urmare, vedeta a luat decizia de a-și muta mama într-un hotel de lux, unde are parte inclusiv de asistență medicală specializată, de care are atâta nevoie.

De ce a mutat-o Oana Roman pe mama ei într-un hotel de lux: "Trebuie să fiu sigură că..."De ce a mutat-o Oana Roman pe mama ei într-un hotel de lux: "Trebuie să fiu sigură că..."

De ce și-a mutat Oana Roman mama la hotel

Dat fiind că Mioara Roman are probleme destul de mari de sănătate, necesitând asistență medicală de specialitate, Oana Roman a căutat o soluție pentru ca mama sa să fie îngrijită cum se cuvine. În cele din urmă, vedeta a găsit acest concept nou în România – un hotel de lux, unde mama ei, pe lângă condițiile de 4 stele, să poată beneficia și de asistență medicală 24 de ore din 24. Mai mult, patronul este medic, iar hotelul se află la doar trei minute de un spital important din Capitală.

Citește și: Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman: „Alerg și la policlinică și la spital”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Citește și: Dovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei Esca

Citește și: Fotbalistul grec Nikos Tsoumanis, găsit mort în propria mașină. Ar fi fost asasinat

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express. Reacția lui Connect-R

Citește și: Cum se înțelege Smiley cu fostul iubit al Ginei Pistol, Codin Maticiuc: „Senzația e reciprocă’

Dat fiind că, în acest moment, își renovează casa, Oana a decis că pentru mama ei ar fi mai bine să aibă parte de liniște și asistență medicală într-un loc unde se poate simți ca acasă. Asta cu atât mai mult cu cât, a mărturisit ea, Mioara Roman mai face căderi de tensiune, iar în actualul context pandemic, este dificil să chemi ambulanța.

Vrea să își aducă mama acasă

De ceva vreme, Oana Roman își ține fanii la curent cu renovările pe care a început să le facă în casă, așadar locuința vedetei nu este momentan un loc propice pentru o persoană suferindă. Vedeta a mărturisit însă că, după ce va termina de renovat casa și după ce va găsi o asistentă care să o supravegheze pe mama ei, o va aduce pe Mioara Roman acasă, alături de soțul și de fiica ei.

'Deocamdată, nici n-am găsit persoana potrivită, spațiu avem, dar, cu noul tratament pe care îl are, eu trebuie să fiu sigură că ea este 100% OK. Are zile, de exemplu, în care a făcut o cădere de tensiune, eu dacă eram cu ea acasă, ce făceam? Mai ales cu situația asta', a mărturisit Oana Roman la Xtra Night Show.

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost operată de două ori. Intervențiile chirurgicale au fost complicate, iar mama Oanei Roman a stat pe masa de operație mai multe ore. Mioara Roman a suferit o intervenție de eliminare a unui punct de grăsime care se infectase, dar și o operație laparoscopică. După cele două intervenții chirurgicale, mama Oanei Roman a stat într-un centru de lux de recuperare, mai multe săptămâni.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter