Dovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei Esca

Publicat pe

S-au despărțit sau nu Alexia Eram și Mario Fresh?! În ultima perioadă s-a tot speculat că fiica Andreei Esca și artistul Mario Fresh au pus punct relației de iubire. Fanii și-au pus o mulțime de întrebări referitoare la situația dintre ei, însă abia acum cuplul a reacționat. Alexia a postat o fotografie care a elucidat întreg misterul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Esca și Mario Fresh formează una dintre cele mai longevive relații din showbizul românesc. Cei doi se cunosc încă de când erau copii și de-a lungul timpului au avut o mulțime de apariții împreună. În schimb, ultima perioadă a fost destul de tensionată pentru ei. S-a tot speculat că Alexia și Mario s-au despărțit și că fiecare va merge pe propriul drum.

Dovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei EscaDovada că Alexia Eram și Mario Fresh încă formează un cuplu! Ce fotografie a postat fiica Andreei Esca

Alexia a reușit să închidă gura tuturor printr-o simplă fotografie! Aceasta a răspuns indirect la întrebarea care i-a fost adresată în ultima perioadă, referitoare la relația ei. Se pare că Mario și fiica Andreei Esca sunt în continuare împreună!

Citește și: Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca:„Nu pot să fiu la fel de…'

Citește și: Alexia Eram are probleme de sănătate:„Nu pot să respir'

Citește și: Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh:„Nu-mi place să fiu singură'

Citește și: De ce a țipat Mihai Petre la soția sa în timpul unei probe la Asia Express.Reacția lui Connect-R

S-au despărțit sau nu Alexia Eram și Mario Fresh?!

După ce s-au vehiculat foarte multe despre relația lor, Alexia a rupt tăcerea. Fiica Andreei Esca a postat pe InstaStory o fotografie în care îl săruta pe obraz pe fostul membru Golden Gang. Ba mai mult, în acest fel ea a pus capăt tuturor zvonurilor conform cărora cei doi s-ar fi despărțit.

Este mai mult decât evident că relația lor merge foarte bine! Mario o strânge puternic în brațe pe iubita sa, în timp ce ea îl sărută pasional pe obraz. Între cei doi se simte că este vorba despre o iubire adevărată, lucru pe care nu îl poate contesta nimeni!

Alexia: „Vreau o nuntă mai intimă'

După 5 ani de relație, fiica Andreei Esca se vede mireasa lui Mario Fresh. Alexia și-a imaginat deja cum va arăta nunta ei, deși va avea loc după ce aceasta împlinește 27 de ani. Până atunci, ea vrea să profite de tinerețe!

„Grandioasă, dar vreau și o nuntă așa mai intimă. Vreau să fie pe o plajă în Bali', a spus Alexia Eram într-o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram

 
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă