Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca: „Nu pot să fiu la fel de...”

Publicat pe

Probabil că multe adolescente o invidiază pe Alexia Eram pentru faptul că este fiica Andreei Esca. Tânăra a vorbit sincer despre ce înseamnă să fii fata unei celebrități din România. Alexia a menționat atât avantaje, cât și dezavantaje.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Fiica ei, Alexia Eram, devine și ea tot mai cunoscută pe zi ce trece. Tânăra a vorbit despre ce înseamnă să fii fiica Andreei Esca.

Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca: „Nu pot să fiu la fel de...'Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca: „Nu pot să fiu la fel de...'

Deși cel mai probabil este invidiată de multe fete, Alexia a găsit și dezavantaje în statutul pe care îl are.

Alexia Eram, despre dezavantajele de a fi fiica Andreei Esca

Ca fiică a Andreei Esca, Alexia Eram recunoaște că acest statut a ajutat-o să devină din ce în ce mai cunoscută și să-și formeze mai ușor o carieră. Cu toate acestea, tânăra spune că nu este în totalitate meritul mamei ei deoarece și ea a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi.

Citește și: Mario Fresh și Alexia Eram, la un pas de despărțire!

Citește și: Antonia o atacă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh:

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Ștefan și Zanni, la Survivor:

Citește și: Raluca de la Bambi a prins buchetul la nunta surorii sale, Denisa:

„Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, pe de o parte, știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea', a spus Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.

Alexia Eram: „Tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca'

Cu toate că a ajutat-o să se lanseze, faptul că este fiica Andreei Esca a reprezentat și un oarecare dezavantaj. Alexia Eram spune că întotdeauna a fost nevoită să aibă grijă la ce spune și la ce face pentru a nu strica imaginea mamei ei.

Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media', a mai spus Alexia.

„Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem'.

Bat clopote de nuntă?

Alexia Eram trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de câțiva ani, cu Mario Fresh. Pentru că se completează perfect, artistul a mărturisit că se gândește să o ceară în căsătorie pe Alexia.

Părinții lui Mario Fresh sunt un bun exemplu de urmat atunci când se vorbește despre iubire și căsătorie. Cei doi sunt împreună din tinerețe și se iubesc pe zi ce trece mai mult. Astfel că artistul vrea să le urmeze pașii.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit', a spus Mario Fresh.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter