Antonia o atacă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh: "Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi..."

Publicat pe

Scandalul dintre Antonia și Alex Velea pe de o parte și Alexia Eram, Mario Fresh și Lino Golden pe de alta continuă. Antonia a lansat, de data asta, un atac voalat la adresa Alexiei și o acuză de falsitate, după ce a postat mai multe fotografii cu persoane care zâmbesc forțat, mimând fericirea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Mario Fresh și Lino Golden au decis să părăsească familia muzicală a lui Alex Velea, s-a dezlănțuit războiul în online. Fiecare dintre cei implicați aruncă atacuri dure asupra celorlalți și pare că scandalul ia amploare pe zi de trece.

După ce le-a bătut obrazul fosților parteneri ai lui Alex Velea, pe care acesta din urmă îi socotea chiar copiii lui, Antonia a luat-o în vizor și pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh.

Recent, Antonia a postat mai multe fotografii cu referire la zâmbetele false. „Poți falsifica un zâmbet, dar nu poți falsifica un sentiment', a scris iubita lui Alex Velea. Deși nu dă nume, toată lumea s-a dus cu gândul la Alexia Eram pentru că ea apelează la un zâmbet generos în aparițiile publice sau în postările de pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea. Prietenia lor s-a destrămat

În urmă cu câteva zile, Alexia Eram a fost etichetată într-o fotografie postată de mama lui Mario Fresh, iar zâmbetul de pe fiicei Andreei Esca este foarte asemănător cu cele prezentate de Antonia pe Instagram.

„Heeey, uită-te la noi. Suntem o familie fericită și nu ne pasă de nimeni și nimic! Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi să te prefaci că ești fericită', a scris Antonia, în urmă cu puțin timp, la InstaStory.

Antonia o atacă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh: "Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi..."Antonia o atacă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh: "Zâmbetul ăla fals pe care-l forțezi..."

Mario Fresh și Lino Golden i-au spus adio lui Velea

Mario Fresh și Lino Golden n-au mai vrut să colaboreze profesional cu Alex Velea, iar asta a atras, așa cum era de așteptat, furia Antoniei. Cântăreața le-a bătut acestora obrazul, le-a reproșat că au uitat de unde au plecat și că bunul simț nu este punctul lor forte.

Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege.  Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)” este una dintre postările dure ale Antoniei.

La rândul său, Mario Fresh nu consideră că întreruperea unei colaborări profesionale este motiv de ceartă și chiar speră ca, la un moment dat, să mai cânte alături de Alex Velea.

„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el', a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Citeste si: Alex Velea, în conflict cu Alex Abagiu și Radu Vlăduț la Asia Express. Până unde merge antipatia: „Lasă dragă, că vine Antonia la tine la make-up”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter