Scântei între cuplurile Antonia-Alex Velea și Alexia Eram-Mario Fresh! Prietenia lor s-ar fi încheiat, iar motivul e uluitor: ”S-au certat toți între ei”

Publicat pe

Deși păreau a fi mai mult o familie decât prieteni, se pare că neînțelegeri au existat între cuplul Antonia-Alex Velea și cuplul Alexia Eram-Mario Fresh, iar prietenia lor s-ar fi încheiat. Vestea despre cearta celor patru a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mario Fresh a fost luat sub aripa protectoare a lui Alex Velea încă de când era mic și a fost ajutat să ajungă unde își dorește cu muzica. După muncă și răsplată! Tânărul artist a reușit să câștige simpatia publicului și a făcut colaborări mari, iar cea mai recentă este cu Andra.

Alex Velea și Mario Fresh au participat împreună la Asia Express, unde au împărțit și bune și rele. Se pare că acum relația lor de prietenie s-ar fi stricat, iar motivul ar fi iubitele lor.

Deși păreau că se înțeleg foarte bine, cuplul Antonia-Alex Velea și cuplul Alexia Eram-Mario Fresh au sfârșit prin a nu se mai urmări pe Instagram. Se pare că cei patru s-ar fi certat, pentru că Antonia nu ar agrea-o pe fiica Andreei Esca și i-ar fi transmis lui Mario să nu o mai aducă cu el la studio. Toate aceste lucruri au fost dezvăluite de Abi, tânărul trapper cu care Alex Velea a fost în scandal recent.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.', au fost cuvintele scrise la story de Abi Talent, care au fost ulterior șterse.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 4 ani de relație: „Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră”

Pentru a întări spusele sale, tânărul a mărturisit că cei patru nu se mai urmăresc pe Instagram. După ce am verificat această informație, într-adevăr aceștia nu se mai au la follow. Până acum niciunul nu a comentat pe baza acestui subiect.

'Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei', a scris Abi Talent în story-ul care a fost șters.

Acum rămâne de văzut ce se întâmplă cu adevărat între ei și toată lumea se așteaptă la împăcare. După atâția ani de prietenie, ar fi și păcat ca totul să se termine din cauza unor neînțelegeri minore.

Scântei între cuplurile Antonia-Alex Velea și Alexia Eram-Mario Fresh! Prietenia lor s-ar fi încheiat, iar motivul e uluitor: 'S-au certat toți între ei'Scântei între cuplurile Antonia-Alex Velea și Alexia Eram-Mario Fresh! Prietenia lor s-ar fi încheiat, iar motivul e uluitor: 'S-au certat toți între ei'

Citește și: Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: „Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care…” / EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter