Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea. Prietenia lor s-a destrămat

Publicat pe

Nimeni nu s-ar fi așteptat că prietenia lui Mario Fresh și Alexia Eram cu Antonia și Alex Velea să se se termine atât de repede. Cei patru s-ar fi certat, iar acum nu își mai vorbesc deloc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dintr-o prietenie frumoasă, totul s-ar fi transformat într-un adevărat scandal. Se pare că Antonia nu o are la suflet pe Alexia Eram și i-a spus lui Alex Velea, iar artistul l-a rugat pe Mario Fresh să nu o mai aducă pe iubita sa la studio.

După ce și-au dat unfollow pe rețelele de socializare, fiecare își vede de treaba lui, fără să comenteze pe baza acestui subiect. Alexia Eram este foarte ocupată în această perioadă, pentru că își organizează singură ziua de naștere. Acum rămâne de văzut dacă la petrecere vor fi invitați și Alex Velea cu Antonia.

Recent, Antonia a postat la Instastory mesajul 'Unchiule' și l-a etichetat pe Alex Velea. Este cunoscut de toată lumea că, Mario Fresh așa i se adresa artistului și poate fi ușor de interpretat că mesajul vedetei a fost pus intenționat, cu referire la tânărul care a stat sub aripa protectoare a lui Velea.

Războiul dintre cei patru nu a fost comentat de niciunul dintre ei, însă cel mai probabil supărarea va trece la un moment dat, iar lucrurile vor reveni la normal.

Citește și: Pare totul numai lapte și miere în familia lor, dar Antonia a spus adevărul despre clipele de tensiune cu Alex Velea: „Stresul își spune cuvântul. Sunt momente în care…” / EXCLUSIV

Antonia nu o agreează pe Alexia Eram

Deși păreau că se înțeleg foarte bine, cuplul Antonia-Alex Velea și cuplul Alexia Eram-Mario Fresh au sfârșit prin a nu se mai urmări pe Instagram. Se pare că cei patru s-ar fi certat, pentru că Antonia nu ar agrea-o pe fiica Andreei Esca și i-ar fi transmis lui Mario să nu o mai aducă cu el la studio. Toate aceste lucruri au fost dezvăluite de Abi, tânărul trapper cu care Alex Velea a fost în scandal recent.

Ce fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea. Prietenia lor s-a destrămatCe fac Alexia Eram și Mario Fresh, după cearta cu Antonia și Alex Velea. Prietenia lor s-a destrămat

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară.’, au fost cuvintele scrise la story de Abi Talent, care au fost ulterior șterse.

Citește și: Alexia Eram, schimbare de look surprinzătoare. Fanii au confundat-o cu Antonia

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter