Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! S-a aflat din ce se întreține

Publicat pe

Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Vedeta se ocupă de mai multe bussines-uri și are grijă ca totul să iasă perfect. În cadrul unui interviu, Carmen Negoiță a recunoscut din ce se întreține, dar și cum reușește să facă față provocărilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil. Concurenta de la show-ul stilistic este una dintre cele mai apreciate concurente. Reușește să facă ținute și gale spectaculoase, dar și să atragă atenția juriului.

Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! S-a aflat din ce se întrețineCe afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! S-a aflat din ce se întreține

Ei bine, se pare că s-a aflat ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil. În cadrul unui interviu, vedeta a spus cu ce se ocupă pe lângă blogul pe care îl deține de ceva ani.

Citește și: Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie. Primele imagini cu inelul de logodnă

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: „Lumea m-a luat la șuturi”

Citește și: După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani. A fost acceptată la o facultate din SUA

Citește și: Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni: „Mi-e frică…”

Ce afaceri are Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! a dezvăluit ce afaceri are. Se pare că pe lângă blog, îndragita concurentă de la emisiunea stilistică are două bussines-uri împreună cu mama și sora ei.

Pe lângă aceste afaceri, Carmen Negoiță mai ține și cursuri de healthy fast cooking în diferite companii. Este de remarcat faptul că bloggerița încearcă din răsputeri să facă față provocărilor de zi cu zi.

'Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, Rawyal, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc. În afară de asta, mai ţin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puţin. Dacă aş posta non-stop, nu aş mai avea timp să fac şi altceva, să trăiesc', a povestit Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Carmen Negoiță, o femeie independetă

În urmă cu ceva timp, Carmen Negoiță declara faptul că îi place să fie o femeie independentă și să-și câștige singură proprii bani. De asemenea, vrea să le ofere copiilor un trai decent și muncește cât poate de mult să își îndeplinească visul.

„Îmi place că îmi câștig proprii mei bani și că îmi permit să le ofer copiilor mei un trăi decent. Am demonstrat că pot face față oricărei provocări, iar această nouă afacere înseamnă mult pentru mine. Mă motivează să fac lucruri mărețe”, declara concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru Cancan.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter