După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani. A fost acceptată la o facultate din SUA

Publicat pe

Nadine, în vârstă de 44 de ani, a susținut examenul de Bacalaureat anul acesta. Cunoscuta prezentatoare de televiziune a reușit să treacă cu brio Examenul Maturității și a decis să se înscrie și la facultate. Pe contul său de socializare, a transmis câteva gânduri despre noua perioadă din viața sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În vara anului acesta, Nadine a susținut examenul de Bacalaureat. Timp de patru ani, vedeta de televiziune s-a pregătit intens și era convinsă de faptul că o să îl treacă.

După ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani. A fost acceptată la o facultate din SUADupă ce a luat BAC-ul, Nadine s-a înscris la facultate, la 44 de ani. A fost acceptată la o facultate din SUA

Și pentru că a muncit foarte mult în ultima perioadă, artista a obținut și note pe măsură. Mai exact, a obţinut 9,70 la limba și literatura română, 7 la geografie şi 10 la sociologie. Tot în vară, Nadine a hotărât să se înscrie la o facultate și a ales un domeniu extrem de interesant.

Citește și: De ce s-a mutat Nadine în Franța, cu familia: „Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză'

Citește și: Ce note a luat Nadine la BAC. „Acum am emoţii şi cu facultatea'

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Liliana Mocanu din Las Fierbinți, infectată cu COVID-19: „Aşteptăm de ieri Salvarea”

Nadine s-a înscris la Facultatea de Psihologie

Nadine a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat și a decis să se înscrie la o facultate. Ei bine, se pare că vedeta de televiziune a ales un domeniu extrem de interesant, de care este pasionată.

Mai exact, prezentatoarea s-a înscris și a fost și acceptată la Facultatea de Psihologie. Universitatea aleasă este din Statele Unite ale Americii, iar cursurile se vor ține online.

În continuare, pe contul său de socializare, Nadine a mai adăugat faptul că și-a îndeplinit cel mai mare vis și abia așteaptă să studieze mintea și comportamentul uman/ animal.

„Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie, la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program de Psychology/ Undergraduate- sistem online. Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei. Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul ăsta mi-am îndeplint două mari visuri, acela de a termina liceul cu bacul luat, și să devin studentă la psihologie. Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psiholgoia la nivel de universitate și de nu amator , așa cum am făcut-o până acum”, a scris Nadine pe Facebook.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter