Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Publicat pe

Andra și Cătălin Măruța au doi copii superbi împreună. Cei doi părinți au decis să investească în educația copiilor lor. Astfel, aceștia au ales o școală privată pentru David și Eva Măruță. Iată ce sumă plătesc la una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Educația este extrem de importantă pentru un copil. Fie că alegi să îți dai copilul la o instituție de stat sau la un privată, trebuie să fii atent la anumite aspecte. Andra și Cătălin Măruță și-au dorit ca Eva și David să aibă parte de o evoluție pe măsură. Astfel, aceștia au ales o școală privată.

Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilorCât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

David este deja în clasa a IV-a, iar mezina familiei doar ce a început școală. Puștii sunt un fenomen la momentul actual, chiar fiul Andrei a prezentat și o emisiune la radio. Părinții au decis să investească timp și bani în educația lor, așa că au ales o școală pe măsură. Iată câți bani scot din buzunare pe an.

Citește și: Eva, fiica lui Cătălin Măruță, seamănă leit cu tatăl ei! Cum arăta prezentatorul TV în copilărie

Citește și: Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan: „Nu pot fi judecat…'

Citește și: Ducu Bertzi a împlinit 66 de ani: „Sunt atras de ceva vreme de…'

Citește și: Ruxi și Tibi Clenci, replici acide la Bravo, ai stil! Celebrities: „Am luat-o personal”

Câți bani plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor?

David și Eva Măruță urmează cursurile la o școală privată. Micuții au rezultate pe măsură și reușesc să treacă cu brio peste toate examenele. Însă, pentru a putea beneficia de o educație aleasă, Cătălin și Andra trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de mare.

Astfel, taxele pentru Cambrige School of Bucharest pentru anul academic 2021/2022 includ următoarele- taxa de înscriere, care ajunge la suma de 1.150 de euro, iar taxele anuale pentru școală încep de la 11.500 de euro până la 12.500 de euro.

Această taxă anuală include asistență academică, asigurarea elevilor și bibliotecă digital, informează Libertatea.

Andra, declarații emoționante despre David și Eva

În cadrul unui interviu, Andra Măruță facea declarații emoționante despre cei doi copii, David și Eva.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente', spunea Andra despre copiii ei.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter