Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere: „Mă trezeam dimineața....”

Publicat pe

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Deși pare greu de crezut, Andreea Marin, vedeta care cucerește de ani întregi pe toată lumea cu zâmbetul ei special, s-a confruntat în trecut cu depresia și a fost la un pas de sinucidere. „Zâna' a suferit ani întregi din cauza anxietății, problemă peste care până la urmă a trecut cu ajutorul terapiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Vedeta recunoaște că multă vreme nu a fost înstare să recunoască că are o problemă. Dar, când a realizat că depresia este o boală, Andreea Marin s-a decis să ia măsuri pentru a își proteja sănătatea.

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere: „Mă trezeam dimineața....'Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a adus-o în prag de sinucidere: „Mă trezeam dimineața....'

„Am luptat ani de zile cu depresia. De menționat este că o persoană când trece prin depresie nu-și dă seama și neagă ce i se întâmplă. E ca și cum, dacă ți se spune că ai depresie ești arătat cu degetul, semn că ești nebună.

Eu am înțeles și am spus mai departe tuturor celor care trec prin asta: depresia e o boală, nu e o vină și nu e un cuvânt de aruncat în ochii cuiva.

Am mers la psiholog, am consultat și-un psihiatru, acești oameni au avut grijă de mine, m-au făcut să înțeleg că nu e o vină și că există leac pentru depresie, eu am ascultat și-am făcut întocmai', a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:’Niciun om întreg la minte…’

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr.

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor

Andreea Marin, despre depresia care îi amenința sănătatea

Andreea Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Prezentatoarea TV spune că i-a luat un an și jumătate să se recupereaze să se vindece de anxientate, iar stările pe care le-a trăit înainte de a apela la specialiștii în sănătate mintală, ajunseseră să fie de nesuportat.

„După un an și jumătate mi-am restabilit acest echilibru, repet pentru cei care nu știu, treceam printr-o insomnie cumplită, nu puteam să adorm, deloc aproape, aveam o furtună interioară, o durere în piept, o simțeam aproape în fiecare zi, mă trezeam dimineața cu ochii în lacrimi deja… și ce supărare să fi avut peste noapte?!

Am luat un medicament care a avut acest efect advers. Da, e adevărat am fost la un pas de a mă sinucide.

Erau niște lucruri inexplicabile și uneori și cei din familie se uită la tine și se întreabă: mă, dar ce tot atâta ești supărată de nu-ți mai trece?

Zi după zi ai un necaz, de fapt ce ți s-a întâmplat? Ai un copil, ai casă, ai masă, care e problema?, a mai spus Andreea Marin despre perioadă în care suferea de depresie.

Andreea Marin: „Cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă'

Andreaa Marin, dezvăluiri despre depresia pe care a trăit-o. Totodată, ea mărturisește că un episod nefericit a făcut-o să realizeze că are o problemă. Este vorba despre moartea subită a Mădălinei Manole.

„E de neînțeles în ochii celor care, poate, n-au experiență sau n-au aflat ce înseamnă depresia și anxietatea. Iar ție îți vine să spui: vreau să-i eliberez pe toți de povara care sunt, vreau să renunț la viață.

O prostie, știu! Așa o văd azi. Dar atunci așa gândeam. Văzând ce s-a întâmplat cu Mădălina Manole, m-am gândit: cum aș putea eu să-mi las copilul fără mamă??

Și-atunci am luat această cale a specialiștilor și sfătuiesc pe oricine să facă la fel, să creadă în specialiști', și-a încheiat Andreea Marin confesiunea despre lupta ei cu depresia.

Moartea subită a Mădălinei Manole

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni.

I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală..

„Fata cu părul de foc' nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter