Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan: „Nu pot fi judecat...”

Publicat pe

Prima reacție a lui Cătălin Măruță în conflictul cu Alexandra Stan. Cătălin Măruță a vorbit, în premieră, despre comentariile Alexandrei Stan făcute, de curând, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici. Atunci, cântăreața spunea că prezentatorul de la Pro TV atât de tare că nu mai vrea să mai meargă niciodată într-o emisiune moderată de el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prima reacție a lui Cătălin Măruță în conflictul cu Alexandra Stan. Într-o discuție cu Lora din timpul emisiunii sale, Cătălin Măruță a adus-o în discuție Alexandra Stan. Prezentatorul TV s-a arătat foarte supărat de comentariile acesteia. În tot acest timp, Lora a încercat să îl liniștească.

Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan: „Nu pot fi judecat...'Cătălin Măruță, prima reacție în conflictul cu Alexandra Stan: „Nu pot fi judecat...'

„Dacă are probleme de sănătate, din toată inima, mă rog să îi fie bine. Nu poţi să ne acuzi pe noi, mai ales că erau glume. Dintr-odată te schimbi aşa?', a declarat Cătălin Măruță.

„Cine ştie, poate s-a întâmplat ceva', a încercat Lora să îl liniștească, dar în zadar. „Mă uitam la tine cum povesteai despre mesajele acelea de hate de la oameni şi simţeam acelaşi lucru', a continuat Cătălin Măruță pe același subiect.

„Nu trebuie să iei lucrurile personal', a continuat Lora, în speranța că soțul Andrei se va mai calma. „Şi eu am familie copiii şi nu pot fi judecat pentru ceva ce nu am făcut', a declarat vedeta ProTV.

Măruță o acuză pe Alexandra Stan că minte

Prima reacție a lui Cătălin Măruță în conflictul cu Alexandra Stan. Comentariile pe același subiect au continuat și după pauza publicitară. Cătălin Măruță a mărturisit că Alexandra Stan a mințit cu tot ce-a spus în presă, creând, din spusele lui, o poveste total falsă, motiv pentru care prezentatorul a asigurat că va aduce dovezi în acest sens.

„A spus nişte minciuni, azi vrem să vă arătăm şi imagini şi ce a făcut la noi în platou. Povestea asta pleaca de la un mesaj pe care o sa vi-l citesc mai târziu.', a spus Măruță în direct, la Pro Tv.

Citește și: Cum se înțelege Alexandra Stan cu tatăl ei, acum

Citește și: Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de căsătorie

Citește și: Alexandra Stan și Cătălin Măruță nu-și mai vorbesc

Ce a declarat, de fapt, Alexandra Stan

Prima reacție a lui Cătălin Măruță în conflictul cu Alexandra Stan. În urmă cu aproximativ două săptămâni, Alexandra Stan promitea nu mai vrea să mai meargă niciodată într-o emisiune moderată de el. De atunci, cei doi au încetat să își vorbească.

„Am avut o întâmplare cu Măruță. Și m-a supărat foarte, foarte tare, pentru că eu la Cătălin țineam foarte mult, și la Andra și niciodată nu m-a deranjat cu nimic, eu nu l-am deranjat pe el cu nimic, a fost o chestie așa… adică cu toate că multă lume vorbea despre el, că ce face el la TV.

A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste tot managementul meu, peste casă de discuri, peste PR, peste deciziile noastre de a nu da, a nu difuza un anumit material, cu toate că i-am zis să-l dea peste dată de 30, l-a dat cu două sau trei săptămâni înainte, a scris niște lucruri despre mine foarte nasoale.

Eu am fost la doctor și mi-a zis doctorul că nu o să pot să fac copii un an, iar dacă fac oricum e challenging, adică pot să-mi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare și să mor. Și el scria că nu-mi mai acopăr burtă, că sunt însărcinată și chestii d-astea.

Și sincer, mi s-a părut foarte urât din partea lui și n-o să mai vorbesc niciodată și nu să o mai merg niciodată la Cătălin Măruță, în nicio emisiune pe care o are el, pentru niciun ban din lumea asta. Eu tot timpul am fost de treaba cu oamenii și toți oamenii m-au călcat în picioare‘, a spus Alexandra Stan, în podcastul lui Damian Drăghici.

Alexandra Stan: „M-au furat și m-au bătut'

Totodată, Alexandra a rememorat, cu această ocazie și o parte dintre problemele pe care le-a avut în trecut. Vedeta a fost desfigurată din bătaie de fostul ei manager. Totul s-a petrecut în 2016.

„Detest, poate e mult spus..dar am foarte foarte, foarte dezamăgită de industria din România. Pe mine nu că m-au dezamăgit, pe mine…deci au avut și ei un artist și m-au luat și m-au furat și m-au și bătut și m-au lăsat în fundul gol pe stradă și m-au aruncat la gunoi. Și așa se comportă în continuare unii din industria asta cu mine, să știi’, a mai spus Alexandra Stan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter