Horoscop 3 octombrie 2021. Racii au parte de surprize

Publicat pe

Horoscop 3 octombrie 2021. Se pare că ziua de duminică, în mare parte dedicată dragostei. Mai multe zodii vor avea fericire pe plan amoros. Și relaxare este un cuvânt cheie pentru astăzi. Astrele spun numai de bine pentru zodii, la sfârșit de săptămână. Dar, nu pentru toată lumea va avea parte de liniște.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 3 octombrie 2021. Berbec

Horoscop 3 octombrie 2021. Berbecii își pot schimba gândurile și convingerile, pentru că doar schimbarea perspectivelor ne permit să evoluăm și să depășim unele amintiri dureroase și subiecte pe care am încercat să le îngropăm. Totodată, Berbecii vor avea parte de multă iubire din partea cuiva drag.

Horoscop 3 octombrie 2021. Taur

Taurii se pregătesc de o călătorie fie ea și de scurtă durată. Vor vrea alături persoane dragi de care să petreci timp de calitate. Distracția va fi pe primul plan astăzi și vei profita la maximum de timpul liber. Persona iubită nu îi va dezamăgi nici pe Tauri.

Horoscop 3 octombrie 2021. Gemeni

Judecata lor este una dintre cele mai corecte. Principiile după care se ghidează în viață îi vor convinge și motiva și pe cei din jurul lor. Sunt firi care nu acceptă jumătăți de măsură. Pentru ei faptele vorbesc. Acțiunile concrete și curajoase îi vor aduce mai aproape de ceea ce vor să realizeze, mai ales pe plan sentimental.

Horoscop 3 octombrie 2021. Rac

Horoscop 3 octombrie 2021. Racul ține cont și de părerea celor din jur. Atât timp cât îi vor asculta și pe ceilalți, mintea lor se va deschide și vor putea îmbățișa idei noi. Interacțiunile personale vor și intense, iar anumite relații se vor schimba în bine. Trebuie să fie încrezători în ziua de astăzi. Astrele sunt de partea lor.

Horoscop 3 octombrie 2021. Leu

Horoscop 3 octombrie 2021. Leul își învinge teama, și se încărca cu mult curaj și pentru lua decizii noi la locul de muncă. Trebuie să aibă încredere în judecata lor pentru că vor avea succes. Unele situații s-au complicat, dar simțurile lor îi vor ajuta să rezolve întreaga situație. În dragoste totul e minunat.

Horoscop 3 octombrie 2021. Fecioară

Horoscop 3 octombrie 2021. În viața Fecioarelor apare o persoană din trecut. Se vor vedea nevoiți să ia în considerare să îi ofere o a doua șansă, însă nu va vrea să se grăbești. Și când vorbim de bani, o mărire de salariu s-ar putea să aibă loc în viitorul apropiat, poate chiar de luni.

Citește și: Horoscopul iubirii pentru octombrie

Citește și: Pluto intră în zodia Capricorn pe 6 octombrie 2021

Citește și: Numerele norocoase în funcție de zodie

Citește și: Care este partenerul ideal în funcție de zodie

Horoscop 3 octombrie 2021. Balanță

Dacă Balanţele sunt implicate într-un proiect de grup, să fie sigure că beneficiile vor veni curând. Sunt avantajate şi în orice ţine schimburi materiale.  În a doua jumătatea zilei, acest nativ își va da seama că nu a pierdut timpul și munca în zadar, dar rezultatele încep să apară, chiar dacă sunt destul de mici.

Horoscop 3 octombrie 2021. Scorpion

Ziua de duminică îi prinde pe Scorpioni muncind. Fie că vorbim despre serviciu, fie că vorbim despre treburi casnice, azi nu este o zi în care să să se relaxezi. În schimb, vor primi vești bune legate de partea financiară.

Horoscop 3 octombrie 2021. Săgetător

Săgetătorii nu se feresc să spună ceea ce gândesc. Afirmațiile lor pot vor aduce un dușman, dar vor câștiga mai multă liniște și pace. Pe de altă parte, ei trebui să nu își neglijeze familia. Cei dragi au nevoie de mai multă atenție din partea lor. Nu uitați că ei sunt cei mai importanți.

Horoscop 3 octombrie 2021. Capricorn

Capricornul culege roadele profesionale ale unui proiect sau lucru la care a muncit foarte mult timp ceva vreme și pentru care s-a zbătut. De asemenea, în a doua jumătatea zilei, Capricornii pot vedea adevărata față a unor prieteni, rude sau colegi de serviciu.

Horoscop 3 octombrie 2021. Vărsător

Vărsătorii trebuie să aibă grijă asociaţi şi la prieteni. Dacă se tem că cineva nu joacă după reguli sau vă bârfeşte, trebuie să își asculte intuiţia, Mai mult, sunt sfătuiți să nu investească sume mari de bani, nu este timpul.

Horoscop 3 octombrie 2021. Racii au parte de surprizeHoroscop 3 octombrie 2021. Racii au parte de surprize

Horoscop 3 octombrie 2021. Pești

Peştii tind să fie impulsivi în acţiunile lor. Plănuiţi-vă întreaga zi ca să nu fiţi surprinşi, pentru că discuţiile cu şefii nu vor lipsi.

Poziția planetelor arată că în viața Peștilor pot apărea câteva persoane, care le pot aduce niște informații valoroase. Este foarte important să vă țineți de cuvânt și să duceți tot până la capăt, chiar dacă este dificil. În dragoste, toate de bune.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter