Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman: "Alerg și la policlinică și la spital"

Publicat pe

Mioara Roman are din nou probleme de sănătate, iar Oana Roman se agită pentru a găsit cele mai bune soluții pentru ca mama ei să își revină. Vedeta a cerut ca Mioarei Roman să i se facă analize suplimentare la centrul de lux unde se află.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În acest an, femeia a fost supusă la două operații complicate, însă a reușit să se recupereze rapid. Oana Roman a povestit totul urmăritorilor ei de pe Instagram. Vizibil obosită, aceasta a povestit că s-a agitat și stresat pentru a găsi soluții pentru ca Mioara Roman să se simtă mai bine.

Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman: "Alerg și la policlinică și la spital"Oana Roman, despre problemele de sănătate pe care le are Mioara Roman: "Alerg și la policlinică și la spital"

„Buna dimineața, bună ziua! Cam așa arătă fața mea după câteva zile în care m-am stresat, m-am gândit și m-am agitat foarte mult pentru a găsi soluții pentru ca mama să fie bine. De azi dimineață alerg și la policlinică și la spital pentru a lua niște rețete.

Vreau să mulțumesc doctorilor care mă ajută să găsesc soluții și variante pentru mama. La centru i se vor face iarăși mai multe investigații pentru a vedea cum facem ca starea ei să fie mai bună', a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran:„Luptăm amândouă cât putem de tare'

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:„Eu am negociat doar acum 5 ani'

Citește și: Daniel Pavel, primele imagini cu iubita lui, după Survivor.Unde au plecat, împreună

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Oana Roman: „În sufletul meu e zbucium'

Oana Roman nu a vrut să ofere mai multe detalii în legătură cu Mioara Roman, dar le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că îi va ține la curent și că, la un moment dat, le va povesti ce se întâmplă cu mama ei.

„În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis. Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum', a  mai spus Oana Roman.

Mioara Roman, operată de două ori în acest an

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost operată de două ori. Intervențiile chirurgicale au fost complicate, iar mama Oanei Roman a stat pe masa de operație mai multe ore. Femeia s-a recuperat repede după cele două operații, iar faptul că i-a avut pe cei dragi aproape a ajutat-o destul de mult.

Mioara Roman a suferit o intervenție de eliminare a unui punct de grăsime care se infectase, dar și o operație la paroscopică. După cele două intervenții chirurgicale, mama Oanei Roman a stat într-un centru de lux de recuperare, mai multe săptămâni. În acea perioadă, Mioara Roman a fost cu adevărat răsfățată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter