Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV: „Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

A cunoscut greutățile vieții de mică și pare că nu a primit nimic pe tavă. Otniela, acum concurentă la „Bravo,
ai stil! Celebrities (Kanal D), n-a fost ocrotită de soartă și a muncit din greu pentru tot ce a obținut, ceea
ce a contribuit ferm la conturarea personalității sale. Otniela ne-a spus cu ce s-a ocupat înainte să devină cunoscută și ne-a vorbit despre planurile de viitor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otniela, ești deja o veterană a reality show-urilor. Ce calități ascunse ai, despre care ar trebui să aflăm? Ești genul pisica blândă zgârie rău?

În materie de reality show-uri, am făcut tot ce era posibil pe parte sportivă, în tot Oceea ce implică adrenalina, aventura, lucruri care mie îmi plac. Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities este ceva diferit, fiind vorba despre fashion, reguli.

Otniela va juca într-un film

Însă, pe lângă show-urile în care mă văd oamenii, există și alte lucruri de care mă ocup, construiesc în paralel proiecte interesante, chiar urmează să fie lansat un film regizat de Iura Luncașu în care joc. Vă aștept, așadar, în toamnă să vedeți primul film de lungmetraj în care am fost distribuită, alături de alți actori excepționali, dar o să descoperiți care sunt surprizele în curând. Iubesc actoria și asta îmi doresc să fac de acum încolo. Este drumul pe care doresc să îl continui și să investesc timp, energie, resurse, mai ales că am terminat studiile în acest domeniu. Pasiunea mea de mică este, totodată, și televiziunea, locul unde, de altfel am și devenit cunoscută.

Nu aș spune despre mine că pisica blândă zgârie rău, dar sunt fie calmă, liniștită sau vulcan, nu am cale de mijloc. Dar, până acum, am respectat niște reguli de bun-simț. Nu pot să tac dacă ceva este incorect. Dacă ceva mă rănește, plâng. Dar mă adun și spun ce am de zis. Am și eu momente când am răutăți, dar nu sunt intenționate.

Citește și: Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns:„Doar pe tine nu te vezi'

Citește și: Conflict de proporții la Bravo, ai stil!Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune

Citește și: Gabriela Cristea are COVID-19.Cum se simte și ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Citește și: Andreea Berecleanu a lipsit de la Știrile Prima TV. Cine a înlocuit-o:„Nu vreau să vorbesc despre asta'

Cu ce s-a ocupat Otniela de la Bravo, ai stil! înainte să apară la TV

Deși te vedem foarte des, la TV sau pe Instagram, știm foarte puține lucruri despre tine. Așadar, așteptăm CV-ul, hahaha!


Înainte să devin cunoscută publicului, o perioadă am fost make-up artist și organizator de evenimente. Îmi plăcea să mă machiez, prietenele mele erau fascinante de rezultat și mă rugau să le machiez pentru diferite ocazii. La un
moment dat, în clasa a XII-a, mi-a spus o prietenă că are niște prieteni care filmează un videoclip și aveau nevoie de machiaj, pe set. Am acceptat, deși nu făcusem în viața mea acel lucru, m-am dus și mi-am cumpărat produse, am
făcut o trusă pentru că doream să par profesionistă, am dus la bun sfârșit jobul și oamenii au fost mulțumiți. Am decis să fac un curs de make-up, mi-a plăcut și am dorit să urmez și al doilea modul, cel de efecte speciale. Cei care susțineau cursul mi-au propus să devin imaginea lor, am acceptat și ei mi-au oferit acel curs cadou. Mi-a plăcut la nebunie pentru că aveam legătură cu lumea filmului. O să păstrez misterul în legătură cu data nașterii. (zâmbește)

Otniela: „I-am pictat și pe băieții de la Carlas Dreams'

Știm că ai fost make-up artist și că îți dorești să devii actriță profesionistă. Este „Bravo, ai stil! locul potrivit unde… să exersezi actoria?


Make-up artist am fost în adolescență, a fost mai mult o pasiune și am câștigat și niște bani din asta, i-am pictat și pe băieții de la Carlas Dreams destul de mult. Am terminat Actoria, am mai urmat și alte cursuri în acest domeniu, am jucat deja în niste filme, sunt unele care urmează să apară în cinematografe. Este o profesie ca oricare alta și te perfecționezi jucând cât mai mult. Actoria nu înseamnă prefăcătorie, are niște principii clare. Nu voi exersa actoria la „Bravo, ai stil! pentru că eu cred că lucrurile „jucate la un moment dat se văd.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter