Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns: „Doar pe tine nu te vezi”

Publicat pe

Otniela și Anda Adam s-au luat la ceartă la Bravo, ai stil!. Ținuta celei dintâi a fost criticată atât de jurați, cât și de celelalte concurente, printre care s-a numărat și artista. Cele două nu s-au sfiit și și-au adus reproșuri, iar blondina chiar a izbucnit în plâns, vizibil afectată. Iată cum a arătat momentul tensionat dintre ele!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cea mai recentă ediție de la Bravo, ai stil! a avut loc o ceartă între Otniela și Anda Adam. Se pare că ținuta celei dintâi nu prea a fost pe gustul juraților. A primit critici atât din partea lor, cât și din cea a colegelor sale, printre care s-a aflat și celebra cântăreață. Otniela chiar a cedat nervos la un moment dat și a izbucnit în lacrimi.

Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns: „Doar pe tine nu te vezi'Otniela s-a certat cu Anda Adam la Bravo, ai stil! și a izbucnit în plâns: „Doar pe tine nu te vezi'

Așadar, ținuta Otnielei nu a fost nici pe placul Andei Adam. Cântăreața nu a ezitat și i-a spus acest lucru blondinei, făcându-i o remarcă și în privința coafurii. De aici până la o discuție aprinsă a fost doar un pas. Deranjată de comentariile colegei sale, Otniela i-a reproșat artistei că, de fapt, ea ar fi cea care nu ar face schimbări majore în privința părului.

Citește și: Conflict de proporții la Bravo, ai stil!Otniela și Ioana Filimon, replici acide în emisiune

Citește și: Cine este Otniela de la Bravo, ai stil!A stârnit pasiuni în showbiz

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, primul interviu! Cum s-au cunoscut și cum a decurs prima întâlnire:„A fost extrem de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit 70 kg:„Mă hrănesc prin perfuzii'

Otniela, ceartă cu Anda Adam la Bravo, ai stil! A izbucnit în plâns

Cea mai recentă ediție de la Bravo, ai stil! nu s-a arătat a fi una prea norocoasă pentru Otniela. Deși a crezut „va da lovitura' cu ținuta ei, se pare însă că lucrurile nu au stat deloc așa. Juraților nu le-a fost pe plac, dar nici colegelor sale. Anda Adam i-a adus chiar și câteva comentarii în cadrul competiției, lucru ce a făcut-o pe Otniela să izbucnească.

Otniela a susținut că, de fapt, ținuta ei ar fi ieșită din zona ei de confort, chiar dacă Andei Adam i s-a părut a fi una simplă. Blondina i-a dat imediat replica artistei atunci când i-a făcut o remarcă referitoare la coafură:

„Ținuta pe care o port eu acum e ieșită din zona mea de confort, chiar dacă ție ți se pare simplă! Iar referitor la păr, că și asta voiam să subliniez, zici că am părul mereu la fel. Părul meu ba a fost prins într-o coadă, ba a fost împletit'.

Nici Anda Adam nu s-a lăsat mai prejos și a continuat seria replicilor „înțepătoare': „N-am spus că îl ai mereu la fel! Am spus că astăzi ești foarte cuconită!', conform wowbiz.ro.

Răspunsul Otnielei a venit imediat și i-a transmis Andei Adam că, de fapt, ea ar veni în emisiune cu părul aproape mereu la fel: „Tu ești una dintre concurentele de aici care are părul la fel, pe drept sau perucă. Nu-ți faci ceva construcție la păr. Sunt curioasă să te văd și eu pe tine cu ceva diferit la păr. Sunt curioasă să ți-l împletești cumva'.

„Te uiți la toată lumea și doar pe tine nu te vezi'

Anda Adam nu a stat mult pe gânduri și a răbufnit: „Am tot venit diferit la păr. L-am avut în toate felurile posibile. Eu cred că tu nu te uiți la aceeași emisiune, iubirea mea, iartă-mă! Tu când dai drumul la „Bravo, ai stil”, te uiți doar la tine'.

Și replica Otnielei a fost una la fel de acidă, spunându-i Andei Adam că: „Și tu te uiți la toată lumea și doar pe tine nu te vezi!'.

Sursă foto: Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter