Andrada de la Mireasa a făcut videochat. Cum a reacționat iubitul ei: "Îmi pare rău..."

Publicat pe

Andrada de la Mireasa a recunoscut că a făcut videochat. Concurenta și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă nu tocmai plăcută din viața ei. În ediția de ieri, a spus și motivul pentru care a ajuns în situația respectivă. Reacția iubitului ei a surprins pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andrada de la Mireasa a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul ei. Concurenta a recunoscut că a avut parte de o perioadă nu tocmai plăcută, în urmă cu ceva timp, și a decis să spună adevărul.

Andrada de la Mireasa a făcut videochat. Cum a reacționat iubitul ei: "Îmi pare rău..."Andrada de la Mireasa a făcut videochat. Cum a reacționat iubitul ei: "Îmi pare rău..."

Totul a pornit după ce o persoană din mediul online a aflat că tânara practica această meserie. Astfel, Andrada a fost nevoită să vorbească despre acest subiect și să clarifice lucrurile.

Citește și: Cine este Speranța Leon de la Mireasa, sezonul 4.A participat și la Puterea dragostei

Citește și: Cine este Andrada Letcanu de la Mireasa.E asistentă medicală

Citește și: Masca de protecție devine obligatorie în localitățile cu rata peste 6 la mie

Citește și: Mihaela Rădulescu a pozat nud pentru VIVA!, la 52 de ani: Un manifest despre asumare și sinceritate / EXCLUSIV

Andrada de la Mireasa a făcut videochat

Andrada de la Mireasa a fost tot timpul o fire independentă și recunoaște că nu îi plăcea deloc ideea să ceară bani de la părinții ei. Astfel, a tot avut diferite job-uri. Însă, a decis să vorbească și despre cel de care nu este chiar atât de mândră.

După ce au apărut primele informații în legătură cu faptul că Andrada de la Mireasa face videochat, tânara a vorbit deschis despre acest subiect. Ba chiar mai mult, iubitul ei, Victor, a încurajat-o și i-a fost alături în timp ce vorbea despre trecutul ei tumultos.

,,Nu mi-a plăcut niciodată să stau pe banii părinților. Am terminat liceul și imediat după m-am angajat la fabrica tatălui meu. Am avut mai multe joburi, dar la un moment dat mi-am dat demisia și atunci nu am găsit altceva. Orașul fiind mic, se găsește foarte greu de munca și asta a fost singura soluție la care m-am gândit. M-am oprit după o lună de zile pentru că nu a fost pentru mine, nu mi-a plăcut.', a declarat concurenta la Mireasa.

În continuare, concurenta a mai adăugat faptul că nu se simte deloc împăcată cu ceea ce a făcut.

,,Nu sunt mândră că am făcut asta. Acceptasem la un moment dat ca am făcut asta, dar acum știe toată lumea. Nu știa nimeni din casă, a fost doar o discuție între mine și câteva fete, în care Isidora a spus că a primit informații de la o persoană și i s-a spus ca există două fete în casă care au făcut videochat.', a mai adăugat aceasta.

Ce spune Isidora de la Mireasa

Ei bine, se pare că și Isidora ar fi avut o vină în această poveste. Fanii din mediul online susțin că din cauza acesteia s-ar fi aflat adevărul. Însă, tânara a decis să intervină și a spus cum a stat treaba.

,,Am auzit aceste lucruri despre Andrada și îmi pare rău. Se zvonește că și Ana ar fi făcut. Într-adevăr am auzit înainte sa intru în casă că două concurente au făcut videochat, dar nu am vrut să deschid subiectul. Eu nu am dezvăluit secretul acesta despre Andrada.', a declarat Isidora.

sursă foto- Captură Video și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter