Cum își menține silueta Teo Trandafir. Are un ritual, în fiecare dimineață: "E un chin groaznic!"

Publicat pe

Teo Trandafir, una dintre cele mai iubite vedete din România, s-a luptat multă vreme cu kilogramele în plus. După o operație de micșorare a stomacului, Teo este mult mai atentă la ce mănâncă și a deazvăluit care este secretul pentru a-și menține silueta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toții o știm pe Teo Trandafir încă de la începuturi și îi știm parcursul vieții. Însă nu mulți sunt cei care știu secretele vedetei care o ajută să-și mențină sănătatea și forma fizică.

Cum își menține silueta Teo Trandafir. Are un ritual, în fiecare dimineață: "E un chin groaznic!"Cum își menține silueta Teo Trandafir. Are un ritual, în fiecare dimineață: "E un chin groaznic!"

În anul 2013, Teo Trandafir a suferit o operație de micșorare a stomacului în urma căreia a slăbit 60 de kilograme. Astfel, prezentatoarea TV a fost nevoită să-și schimbe stilul de viață și să aibă un regim permanent și destul de strict. Însă, pe lângă aceste reguli, Teo are și câteva secrete pentru menținerea în formă.

Cum își menție silueta Teo Trandafir

Vedeta a mărturisit că zi de zi, în fiecare dimineață după ce se trezește, bea un litru și jumătate de apă pe stomacul gol. Acest secret se pare că o ajută să se mențină sănătoasă și în formă.

„Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile', a mărturisit Teo chiar în emisiunea ei de la Kanal D.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.

Citește și: Finaliști Românii au Talent.

Citește și: Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă:

Regimul pe care Teo Trandafir îl ține

În urmă cu patru ani, într-un interviu pentru revista Avantaje, Teo Trandafir dezvăluia ce stil de viață a adoptat și ce regim alimentar are. Prezentatoarea TV a povestit că mănâncă des, dar puțin, iar prăjelile și sucurile acidulate sunt excluse.

„Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place', explica Teo Trandafir.

Mai mult, Teo a declarat că nu mănâncă dimineața, iar când vine vorba de dulciuri, își face pofetele dar cu limită. Vedeta se păcălește singură încât să mănânce foarte puțin dulce și nu cât ar vrea. Teo a mărturisit ce „șmecherie' face pentru a nu putea să mănânce o cantitate mare de dulciuri.

„Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mănânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci', a povestit Teo Trandafir.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter